Tero Heino Hondan tuotepäälliköksi

Tero Heino ja Honda

Oy Brandt Ab on nimittänyt Honda-moottoripyörien ja -mönkijöiden tuotepäälliköksi Tero Heinon 6.3.2023. Heino ottaa tehtävät vastaan per heti.

Tero Heino on ollut alalla jo yli viidentoista vuoden ajan. Kokemusta on kertynyt erilaisista myynnin ja markkinoinnin rooleista niin jälleenmyynti- kuin tukkuportaassakin. Viimeiset neljä vuotta Heino on toiminut tukun asiakasrajapinnassa myyjänä portfoliossaan kaikki Oy Brandt Ab:n edustamat kumipyörätuotteet. 

-Terolla on monipuolinen osaaminen ja kokemus sekä maahantuonnin prosesseista että jälleenmyyjien tarpeista. Kaikki asiakkaat, tuotteet ja päämies ovat hänelle entuudestaan tuttuja. Teron aktiivinen ja tehokas työskentelytapa sekä mukaansatempaavat tiimityötaidot ovat olleet olennainen osa viimeaikaista menestystämme nousta Honda-moottoripyörillä markkinajohtajaksi, kertoo toimitusjohtaja Antti Rapo.

Oy Brandt Ab on tuonut Hondan vapaa-ajan ajoneuvoja maahan jo vuodesta 1959 ollen näin Euroopan ensimmäinen yksityinen maahantuoja kyseisille tuoteryhmille. Maahantuonnin Honda-salkusta löytyy myös Honda-lumilinkoja ja -paikallismoottoreita. Oy Brandt Ab kuuluu Oy Otto Brandt Ab -konserniin.

Uusin numero