Team Ykkös-mp:n kuulumisia

Ensimmäisessä erässä käyttin kärjessä kovaa taistelua sijoituksista, mutta erän edetessä sijoitukset vakiintuivat ja maaliin ajettiin Atte Jousen johdolla.

Team Ykkös-mp:n Santtu Kanervolla oli pieniä hankaluuksia lähdössä, mutta hyvien ensimmäisten mutkien ansiosta sijoitus erän alussa oli mukavasti kymmenen parhaan joukossa. Erän edetessä Kanervon vauhti kuitenkin hiipui, mihin kuljettaja ei ollut tyytyväinen.

– Alussa ajo kulki ja kaikki meni hyvin. Kuitenkin jonkun ajan kuluttua ajo alkoi hiipua ja paras ”polte” sammui. Koko loppu erä oli pelkkää ajelua, eikä saanut kunnon taistelua aikaiseksi, joten 15 sija hiukan harmittaa, kertoi Kanervo.

Toisen erän lähdössä oli säpinää ja kosketuksia kilpakumppaneiden kanssa tuli heti lähtöpuomin jälkeen. Toisen kuljettajan kanssa sattuneen kosketuksen takia Kanervo joutui hiljentämään vauhtia ja muut kuljettajat pääsivät karkuun.

Nyt ajossa oli kuitenkin hyvää tsemppiä ja alkukierroksien jälkeen sijoituskin parani huomattavasti. Maalissa Kanervo oli 15:s.

Uusin numero