Team Ykkös-mp:n kuljettajilla hieno päivä


Kilpailun erikoiskokeet olivat todella hienoja ja lauantai-iltana saatu sadekkin poistui aamuun mennessä ja kilpailu päästiin ajamaan hienoissa olosuhteissa.

Samuli Aron johtaman Team Ykkös-mp:n kuljettaja Samu Ylikarjula on kauden aikana menestynyt hyvin ja oussut jo A-luokkaan taistellen 250-kuutioisten nelitahtiluokan SM-pisteistä.

Sunnuntain kilpailussa Ylikarjulan ajo oli varmaa ja tasaista. Loppupäivästä alkoi etujousituksesta kuulua outoa kolinaa, joka häiritsikin hieman keskittymistä, mutta siitä huolimatta hän saalisti hienosti luokassaan seitsemännen sijan ja oli SM-tulosten kahdeksas.

Alkukaudesta KTM 300-kuutioisella kaksitahtisella ajanut ja hurjista kaatumisista kärsinyt Toni Holopainen, on vaihtanut kesken kauden tutumpaan KTM 125-kuutioiseen kaksitahtiseen.

Jo ennen kisaa olleissa harjoituksissa nähtiin että pienempi pyörä sopii Holopaiselle paremmin ja Säkylän SM-kisassa ajo kulkikin todella hienosti.

Luokassaan jokaiselle erikoiskokeelle nopeimman ajan ajanut Holopainen voitti luokkansa toiseksi tullen lähes neljällä minuutilla. Hän sijoittui 125-kuutioisten SM-luokassakin todella hienosti kuudenneksi.

Teamin kolmas endurokuljettaja Mikael Miettinen ei osallistunut Säkylän kilpailuun. Hän kuntoutuu polvileikkauksesta ja pääsee ajamaan seuraavan kerran vasta ensi talvena.
 

Viimeisin numero