Team Virkki Enskapäivä 13.9.2014

Enskapäivä on erinomainen tilaisuus nähdä ja kokeilla kaikkien Pirkanmaalla edustettujen offroad-merkkien (Beta, Honda, Husqvarna, KTM ja TM) viimeisimmät mallit. Uutuuksien sarviin on mahdollista päästä koko tapahtuman ajan. Lisäksi tarjolla on ajokoulutusta, jota yleisöllä on mahdollisuus seurata. Myös lasten ajoharjoittelua on tuotu yleisön eteen.

Tapahtuman seremoniamestarina toimii Viivi Pumpanen, joka on yhtä kotonaan kypärässä kuin missitiarassa. Miss Supercross -titteliäkin kunnialla kantanut kaunotar jututtaa näytteilleasettajia ja pitää tunnelmaa yllä. Nähtävää siis riittää varmasti kaikille ”kilpakuskista sohvaperunaan”, kuten järjestäjä kuvailee kohdeyleisöä.

Enskapäivän puuhamiehinä toimiva Team Virkki on pieni, mutta aktiivinen harrastajaporukka, joka tahtoo levittää mukavan harrastuksensa sanomaa mahdollisimman laajalle. Aikomuksena onkin tehdä tapahtumasta jokavuotinen perinne, joka kokoaa samanmieliset yhteen pärinän merkeissä.

Tapahtumapaikka sijaitsee 22 km Vaasantieltä Uutta Kuruntietä pohjoiseen (Kakkurintie 6, 34330 Ylöjärvi). Koulutuspaikat sijaitsevat aivan tapahtumapaikan vieressä. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Uusin numero