Team MP-Racing valmistautuu kauteen 2019

Vahvasti 2-tahtiseen luottava Teemu haluaa vielä kokeilla SE-R 300 Factory pyörää. ”Nelari on tuntunut hyvältä ja hauskalta laitteelta ajaa. Siinä on hurjasti tehoa ja uudet Kayaban iskarit ovat todella mainiot”, toteaa Teemu.

Teo hyppää armeijan maastokuviollisiin varusteisiin 7.1.maanantaina Parolannummella Panssariprikaatissa. Viime kaudella vielä Sherco 125 pyörällä ajanut, mutta nyt tälle kaudelle isompaan SE-R 250 vaihtanut Teo on ehtinyt ajaa mukavasti tunteja. ”Intti on hyvä suorittaa nyt pois alta, haaveissa olisi päästä moottoripyörälähetiksi. SM-sarjaa on tarkoitus yrittää ajaa mahdollisuuksien mukaan sekä harjoitella kisoihin”, kertoo Teo suunnitelmistaan. Salpausselän Moottorikerhoa edustavat veljekset saivat SsMK:n 90- vuotisjuhlissa Suomen Moottoriliiton pronssiset ansiomerkit tammikuun alussa.

Uutena kuskina tiimissä aloittaa Joni Kaivolainen. Nuoresta iästä huolimatta Joni on varsin kokenut kuljettaja. ”Tuntuu hyvältä palata takaisin pikkunelarin sarviin. Odotan innolla kauden avausta”, kertoo Joni.
Joni on saanut mukavasti tunteja Sherco SEF 250 Factory pyörään. ”Kyllähän Kayaban iskarit ihan mahtavat on. Hämmästyttää miten valmis pyörä on heti ajoon”, toteaa Joni muutaman kymmenen tunnin ajon jälkeen. 
Lisäksi U20 luokassa Janus Forsgren tulee aloittamaan endurouransa Sherco SE-R 125 pyörällä. Janus suorittaa keväällä ajokortin ja pääsee mukaan endurukisoihin kesällä. Kauden aikana hän osallistuu valikoidusti CC ja MX kisoihin Shercolla. Janus on jo nastarenkailla päässyt harjoittelemaan spooria nyt talvella.

Tulevalla kaudella on tarkoitus saada aktivoitua lisää Sherco-kuskeja mukaan kisoihin. MP-Racing tarjoaa huollon SM-kisoihin kaikille Sherco-kuskeille. Kilpailun aikana huolto ja varaosapalvelu toimii samassa huollossa kisakuskien kanssa. Kuskeiksi on jo ilmoittautuneet Veli-Matti Lahovuo ja naisten W-cupiin Mari Tiihonen. Tarkoitus on aktivoida harrastajia kaikissa luokissa mukaan kisoihin. Kilpailulliset tavoitteet jokainen asettaa itse. Pääasia on, että saadaan lisää porukkaa kisoihin mukaan ja nauttimaan mukavasta harrastuksesta. Halukkaat voivat ilmoittautua MP-Racing Jarkko Tapolalle sähköpostiin jarkko.tapola@mp-racing.fi. Hänelta saa myös lisätietoja.
 

Uusin numero