Täyssähköiset Stark VARG motocross-pyörät Biketeamin liikkeisiin

TK-Biketeam Oy on sopinut jälleenmyyjäsopimuksen Stark VARG motocross-pyörien myynnistä Biketeamin liikkeissä Vantaalla, Pirkkalassa ja Raisiossa. Käänteentekevien, sähkökäyttöisten Stark VARG -pyörien ennakkomyynti alkaa välittömästi ja asiakastoimitukset käynnistyvät kesällä 2023.

Stark VARG on puhtaalta pöydältä suunniteltu täyssähköinen motocross-pyörä, jonka suunnittelussa ja suorituskyvyn metsästämisessä ei ole jätetty kiveäkään kääntämättä. Stark VARG -pyörällä on vain yksi päämäärä, olla nopeampi ja suorituskykyisempi kuin yksikään polttomoottorilla varustettu kilpailijansa. Samalla täyssähköinen motocross-pyörä on helpompi ajaa, se vaatii vähemmän huoltoa ja sillä voi tietenkin ajaa meluttomasti naapureita häiritsemättä.s

Vaikka Stark VARG tarjoaakin huipputehoa noin 30 % enemmän kuin tyypillinen 450-kuutioinen nelitahti, jopa 80 hevosvoimaa, Stark VARG on helposti muokattavissa taitotasosi ja ajotyylisi mukaan mille tahansa radalle. Pyörän tehokäyrä, moottorijarrutus, sutimisen esto ja virtuaalinen vauhtipyörä on säädettävissä helposti toiveidesi mukaan. Pyörän käyttäytyminen voidaankin määrittää miksi vain, vaikkapa piikkisen kaksitahdin ja 450 nelarin välille.

VARGissa käytettävän akkujärjestelmän energiatiheys on markkinoiden suurin. 6 kWh akuston paino on alle 32 kg, sisältäen täydellisen kotelon, akunhallintajärjestelmän sekä muut sisäiset komponentit. Toimintasäde vastaa 450 kuutioista motocross-pyörää täydellä tankilla. VARG selviää helposti MXGP-tahtiin ajettavasta kilpailusta tai jopa 6 tunnista rentoa polkuajoa. Akku latautuu täyteen 1-2 tunnissa laturista ja pistorasiasta riippuen.

Täysin ajovalmiina 110 kiloinen Stark VARG on kevyt. Sähkömoottorin pyörivät massat ovat murto-osan polttomoottorin vastaavista, mikä tekee ajamisesta höyhenen kevyttä. Kantavana rakenteena toimivan moottorin ansiosta runko on jopa 50 % kilpailijoita kevyempi. Yhteistyössä Kayaban ja Technical Touchin kanssa kehitetty jousitus tarjoaa 310 mm joustomatkan sekä etu- että takahaarukan osalta.

Ennakkomyynti käynnissä Biketeamilla

Tuotannosta Suomeen varattujen, kesän 2023 toimitusten pyörät ovat ennakkovarattavissa 100 € varausmaksulla Biketeamin liikkeistä (Loppusuoritus tai asiakkaalle räätälöidyn rahoituksen käynnistys toimituksen yhteydessä). Stark VARG hinnat alkaen 12900 € + toimituskulut 100 € (60 hv versio) tai
13900 € + toimituskulut 100 € (80 hv ALPHA-versio).

Uusin numero