Tätä lisää, Kallio ja Rabat!

Kallio janoaa vaikka katteet jälleen kolisten väkevää vastaiskua tulevana viikonvaihteena, kun jännitysnäytelmän osa 13 viedään Marco Simoncellin nimeä kantavalle Misanon radalle Riminin upeiden rantojen tuntumaan.

Kallio paalutti jo edellisessä GP:ssä Britanniassa tiettäväksi, mikä on homman nimi jatkossa.

– Minun on oltava Titon (Rabat)  kanssa vieläkin aggressiivisempi varsinkin silloin, kun taistelemme toisiamme vastaan kisan lopussa, julisti Kallio.

Rabatilla on 12 osakilpailun jälkeen 17 pisteen etu Kallioon. Kolmantena majaileva Maverick Vinales on jäänyt suomalaisesta jo 50 pistettä, kun kaudesta on ajamatta viimeinen kolmannes, eli kuusi osakilpailua.

– Sarjassa on yhä pitkä tie edessä, joten en ole liian huolissani piste-erosta Titoon.

Kallio, 31, ajaa kivikovalla kokemuksella pitkän uransa kenties parasta kautta. Plakkarista löytyy jo kolme voittoa, neljä kakkosijaa ja yksi kolmas sija. Pisteitäkin on koossa jo 29 enemmän kuin viime kaudella yhteensä Kallion päädyttyä sarjassa silloin neljänneksi.

Statistiikka voidaan kuitenkin tässä tilanteessa siirtää surutta taka-alalle. Nyt jos koskaan kamppaillaan mies miestä vastaan. Millään muulla ei ole mitään merkitystä.

Kallio sijoittui viime vuonna San Marinon GP:ssä yhdeksänneksi. Rabat kipusi podiumille saavutettuaan kolmannen sijan. Tälläkään ei ole mitään merkitystä ensi sunnuntaina Misanon 4226 metrin mittaisella radalla.

Suomalaisittain vain sillä on merkitystä, että Kallio pitää Rabatin takanaan.

Kaudesta on jakamatta vielä 150 pistettä Misanon lisäksi Espanjan Aragoniassa ja Valenciassa, sekä Japanin Moteissa, Australian Philip Islandilla ja Malesian Sepangissa.
 

Uusin numero