Tarkkalalla vaisu kauden avaus

arkkala osallistui Espanjan Vinarosissa järjestettyyn Espanjan mestaruussarjan osakilpailuun sijoittuen E3-luokassa kuudenneksi ja yleiskilpailussa sijalle 17.

– Parempaa tulosta lähdin tavoittelemaan, kuudes sija ei missään nimessä tyydytä. Isoista ongelmista ei kuitenkaan ole kyse, pikkaisen on vielä säädettävää niin miehessä kuin pyörässäkin. Onneksi on vielä pari viikkoa aikaa ennen MM-avausta, totesi Tarkkala.

Muutama viikko sitten operoitu käsi ei Tarkkalan mukaan selitä Espanjan vaisua tulosta.

– En voi pistää kipeän käden piikkiin tätä sijoitusta. Erikoiskokeiden aikana käsi ei vaivannut millään tavalla, siirtymillä pyrin sitä hieman hieromaan ja lepuuttamaan. Kolmannella erikoiskokeella kaaduin, mutta muuten päivä sujui ongelmitta.

Välimeren hiekkarannalle rakennetut kolme erikoiskoetta olivat Tarkkalan mukaan ”pyörimistä ykkös- ja kakkosvaihteella”.

– Itse olen ehkä vahvimmillani hieman nopeammilla erikoiskokeilla. Komeat on kuitenkin puitteet näissä Espanjan kansallisissa kisoissa, Tarkkala kehui.

Kilpailun jälkeen loppilainen suuntaa Betan tehtaalle Italian Firenzeen, jossa on vielä tarkoitus ajaa hieman testejä ennen kotimatkaa ja MM-avausta.

– Lyödään viisaat päät yhteen ja pyritään löytämään kadonneen vauhdin salaisuus, Tarkkala virnuilee.
 

Uusin numero