Tanskanen ja Putkonen Alastarolle mitalinkiilto silmissään

Niko Tanskanen (93) ja Akseli Putkonen (38) tavoittelevat Superstock 600 -luokan SM-mitaleita Alastarolla. Kuva: Jake Monacosta.

Circuit Racingin SM-sarja paketoidaan tulevana viikonloppuna Alastaro Circuitilla. Vaikka Superstock 600 -luokan mestari on jo selvillä, taistelevat HRP Suzukin Niko Tanskanen ja Akseli Putkonen lujasti muista mitaleista.

Ratamoottoripyöräilyn SM-sarja saa päätöksensä tulevana viikonloppuna Alastaro Circuitilla. Peetu Paavilainen varmisti Superstock 600 -luokan mestaruuden jo edellisessä osakilpailussa, mutta muille mitalisijoille riittää tulijoita. Erittäin vahvoilla on HRP Suzukin kaksikko Niko Tanskanen ja Akseli Putkonen, molemmilla nuorukaisilla on mahdollisuudet sarjahopeaan.

– Lähdemme ensisijaisesti hakemaan ehjää ja onnistunutta viikonloppua. Jos onnistumme siinä, on seurauksena väistämättä hyviä sijoituksia sarjassa. Niko ja Akseli ovat esittäneet kauden aikana erittäin hyvä ja nousujohteisia suorituksia ja odotankin näkeväni molemmat kuljettajat viikonloppuna palkintokorokkeella, pohtii HRP Suzukin tiimipäällikkö Joni Hannula.

Superstock 600 -luokan sarjapisteissä toisena ennen Alastaron kilpailua oleva Eemeli Lahti jättää kilpailun väliin. Lahti nähdään kuitenkin Alastarolla hämmentämässä Superbike-luokan kärkikamppailua.

Circuit Racingin SM-sarjan päättävä osakilpailu ajetaan Alastaro Circuitilla sunnuntaina 20. syyskuuta. Yleisö on tervetullut seuraamaan kilpailua, lippuja voi ostaa ennakkoon täältä.

Uusin numero