Tampereen Biketeamilla vihertää jo tammikuussa – Kawasaki-edustus siirtyy Biketeamille

Biketeam Tampere on nyt myös täyden palvelun Kawasaki-moottoripyörätalo, kun Kawasaki-moottoripyörämyynti sekä valtuutetut Kawasaki huolto-, varaosa- ja lisävarustepalvelut alkavat tammikuussa 2020 TK-Biketeam Oy:llä myös Pirkanmaalla.

Tampereen Biketeamin toiminta laajenee, kun TK-Biketeam Oy aloittaa Kawasaki-moottoripyörien valtuutettuna jälleenmyyjänä ja merkkihuoltona myös Pirkanmaalla. Tampereen Biketeamin uusi Kawasaki-moottoripyöräedustus jatkaa Vantaan ja Raision Biketeam-toimipisteiden viitoittamaa linjaa Suomen vahvimpana Kawasaki-talona. Kawasaki-moottoripyörät täydentävät liikkeen jo aiempia Kawasaki vesijetti- ja mönkijäedustuksia.

Kaikki Kawasaki-palvelut saman katon alta

Tampereen Biketeam tarjoaa kaikki Kawasaki-moottoripyöriin, vesijetteihin ja mönkijöihin liittyvät tuotteet laitemyynnistä varaosiin ja lisävarusteisiin sekä täydelliset Kawasaki-merkkihuollon palvelut. Ajokauden alkaessa Tampereen Biketeamilta löytyy myös kattava valikoima koeajopyöriä 2020 Kawasaki-mallistosta.

Kawasaki-myynti ja huoltopalvelut heti käynnissä, viralliset avajaiset maaliskuussa

2020 Kawasaki-malliston ennakkomyynti on käynnissä heti tammikuusta alkaen myös Tampereen Biketeamilla. Samoin Tampereen Biketeamin osaava merkkihuolto palvelee heti kaikissa Kawasaki-huoltoasioissa. Tampereen myymälän Kawasaki-osaston rakennustyöt ovat loppusuoralla ja ensimmäiset uudet Kawasaki-moottoripyörät ovatkin jo saapuneet Autokeskuksentielle.

”Kawasaki on valtakunnallisesti todella vahva brändi ja kasvattanut suosiotaan entisestään kattavan ja laadukkaan mallistonsa vuoksi. Kawasaki täydentää loistavasti Tampereen Biketeamin aiempia edustuksia. Lisäksi Kawasaki-edustus kaikissa kolmessa toimipisteessämme tuo synergiaetuja sekä meille, että asiakkaalle. Toimipisteidemme yhtenevien merkkiedustuksien ansiosta, voimme ylläpitää kattavaa malli- ja värivalikoimaa pyöristä nopeaan toimitukseen. Näin löydämme varmasti jokaiselle motoristille sopivimman laitteen, mahdollisimman joustavasti.” – Tapio Rouhiainen, myyntipäällikkö TK-Biketeam Oy Tampere

Biketeam on mukana MP20 -messuilla Kawasaki-osastolla tammi-helmikuun vaihteessa Helsingin Messukeskuksessa. Uuden Kawasaki-myymälän virallisia avajaisia vietetään Tampereen Biketeamilla, Pirkkalan Linnakalliossa 6.-7.3.2020.

Uusin numero