Tampereella jahdataan maailmanennätystä

Kuminpolton maailmanennätys yritys alkaa tulevana lauantaina 20.5. klo 20.30. 
Guinness World Records -ennätyksen täyttymistä varten on määritelty tarkat säännöt. Virallisia valvojia tapahtumalla pitää olla ainakin kaksi, molemmat luonnollisesti Guinnessin hyväksymiä. Lisäksi kaikkien osallistuvien on poltettava kumia samanaikaisesti, vähintään 10 sekunnin ajan ja tapahtuma tulee dokumentoida tarkasti. Nykyinen ja vielä voimassaoleva maailmanennätys on tehty 300 moottoripyöräilijän ja mopoilijan toimesta. Ennätys tehtiin Filippiineillä Tagayntayn kaupungissa 11.4.2015. 
 
20-vuotis syntymäpäiviään viettävän moottoripyöräliikkeen edustajan Miika Aallon mukaan odotukset maailmanennätyksen toteutumiseksi ovat olemassa. Pekka Pouta on luvannut hyvää säätä, mikä takaa sen että osallistujia kyllä riittää. ”Tulemme perustamaan erillisen ”Hall Of Famen” kaikille maailmanennätys yritystä rikkomaan saapuville motoristeille ja lupaamme myös, että päivästä tulee muillakin tavoin ikimuistettava. – Hehkuttaa Miika Aalto
 
Edellisessä vuonna 2013 Tamperetta kohauttaneessa moottoripyörätapahtuma StuntJam.fi:ssä vieraili runsaat 2000 motoristia, joten uuteen ennätykseen pääseminen ei liene mahdotonta? 
 
Kaikki halukkaat voivat ennakkoilmoittautua ME-yritykseen tästä => http://www.motokeidas.com/shop/contest.php
Kuminpolttoon voit osallistua millä tahansa liikennevakuutetulla moottoripyörällä.
 
Iltanäytöksessä kello 18:00 alkaen esiintyy muunmuassa StuntFreaksTeam, jonka lämmittelijänä nähdään Special Guest eli Siuropossejumalauta. Yllätysnumerona yläilmoista saapuu superstuntmies Antti Pendikäinen henkeäsalpaavalla laskuvarjohyppyllä.
 
Tapahtuman aikataulu:
 
18:00 Enqvistinkatu suljetaan
18:05 Siuroposse esiintyy
18:30 Minimoto, muutaman kierroksen näytösajo
19:00 KTM Challenge potkumopo kisa
19:30 Huutokaupat.fi prätkähuutokauppa huipentuma livenä
20:00 StuntFreaksTeam MAYHEM show
20:30 Kuminpolton MAAILMANENNÄTYS yritys
21:00 Enqvistinkatu avataan

Uusin numero