Tampere Supercrossin lipunmyynti alkaa

Kotimaisittain ainutlaatuisen supercross -kutsukilpailun järjestää Tampereen Motocross ry. Kilpailun toteutuksesta vastaa motocrossin seitsenkertainen SM-mitalisti Jussi Nikkilä.
– Tapahtuma on Suomessa täysin ennennäkemätön. Rata on uusi, samoin kilpailuformaatti. Nähtävää katsojille on paljon, ja kilpailu etenee todella intensiivisesti alusta loppuun. Myös tapahtuman ajankohta sopii kovatasoisella kilpailulle; ajajat ehtivät latautua kuluneesta kaudesta ja ovat Tampereen lähtöviivalla täysillä mukana! Nikkilä hehkuttaa.
 Vauhti ja rajojen etsiminen ei tapahtumassa rajoitu pelkästään supercross-lähtöihin, sillä kilpailun väliajoilla nähdään räjähtävä freestyle motocross -show. Saman katon alla messukeskuksessa järjestetään myös perinteeksi muodostunut Offroad Expo, joka esittelee kävijöille laajan kattauksen maastomoottoripyöräilyn vuoden 2015 varuste- ja kalustouutuuksia. 
 Yleisön ennakkolipunmyynti syksyn kovimpaan moottoriviikonloppuun avataan Lippupalvelussa torstaina 4. päivä syyskuuta. Tampere Supercross & OffroadExpo -ennakkolipulla pääsee myös Etelä-Suomen kelkkamessuille, jotka järjestetään aivan Messu- ja urheilukeskuksen tuntumassa Härmälänrannan vanhalla lentokonetehtaalla lauantaina 22. päivä marraskuuta. KelkkaEXPOn ja Offroad Expon välillä on non-stop bussikuljetus, joka on ilmainen ennakkolipun ostaneille. 
Ennakkoliput Tampere Supercross & Offroad Expoon maksavat alkaen 27,5 euroa. Päivälippuja messuille myydään vain tapahtumien sisäänpääsyiltä, ja ne maksavat 12 euroa. Yhteislippu OffroadExpoon ja KelkkaEXPOon maksaa 20 euroa. Messuliput eivät oikeuta pääsyyn Supercross-areenalle.
Mainitut lippujen hinnat sisältävät arvonlisäveron 10% sekä ennakkolippujen yhteydessä toimituskulut. 
Tapahtumat ovat ikärajattomia, anniskelualueilla on A-oikeudet.

Uusin numero