Tampere StuntJam viikonloppuna

Tampere StuntJam on moottoripyöräilyn megatapahtuma, jossa nähdään mm. maan eturivin stunt-kuskit, kaikille avoin stunt-kilpailu ja kirjaimellisesti lennokas FMX-hyppyshow. Tapahtuman näytöksiä voi seurata katsomosta tai 120-paikkaiselta anniskelualueelta.

Lielahden kauppakeskusalue toimii ensimmäistä kertaa järjestettävän Tampere StuntJam –tapahtuman näyttämönä.  Keskellä Lielahtea kulkeva Enqvistinkatu suljetaan tapahtuman ajaksi ja se toimii moottoripyöräilijöiden suoritusalueena.

Tapahtuman teema on stunttaus, eli kansankielellä näytösluonteinen taitoajo. Halukkaat stunttaajat voivat osallistua tapahtumaan ja näyttää taitonsa yleisölle vapaassa ajosessiossa. Omat taidot on myös mahdollista mitata avoimessa StuntJam Open -kilpailussa, jossa taitavimmat kuskit palkitaan.

Paikalle saapuu esiintymään Suomen eturivin stunt-kuskeja. Ryhmistä edustettuna ovat mm. StreetFreaksTeam, RTRstunt ja Extreme Motor Show.

Tapahtuman järjestävät koko moottoripyöräilevää kansaa palvelevat Motokeidas ja Bike Doctor, joilla on kovia tarjouksia koko päivän aina klo 10 lähtien.

Tapahtuma on yleisölle maksuton ja ajot alkavat kello 18.

Uusin numero