Tallipäällikkö Herve Poncharal: KTM:llä on potentiaalia

”Yamaha-vuodet ovat olleet hyviä. Tämä viimeinen yhteistyövuosi Yamahan kanssa alkoi hyvin. Kauden avauskisassa Qatarissa tiimini kuljettaja Johann Zarco oli paalupaikalla johtaen suurelta osin kisaa. Argentiinassa ja USA:n Austinissa Zarco oli toinen ja Espanjan Jerezissä nousi jälleen palkintopallille. Kotimaani Le Mansin osakilpailun jälkeen tulokset ovat olleet heikompia. RR:ään kuuluu sekä nousuja että laskuja. On vain ymmärrettävä, mistä kaikki johtuu”, Poncharal pohtii.

Poncharalilla alkaa kaudella 2019 uusi luku, sillä silloin Tech 3 KTM –tiimin pilttuussa on kaksi KTM RC 16 –pyörää.

KTM satsaa jatkossa entistä enemmän elektroniikkaan, aloittaahan KTM:n tehdastiimin palveluksessa Aprilialta siirtyvä vahva parivaljakko Marcus Eschenbach ja Erkki Siukola. Myös Mika Kallio jatkaa testikuljettajana.

”Kyllä KTM on edistynyt hyvin projektissaan. Tehtaalla on riittävää asiantuntemusta ja päättäväisyyttä. KTM:llä on potentiaalia”, Poncharal vakuuttaa.

KTM:n tehdastallissa ajavat vuosina 2019 ja 2020 Poncharalilta siirtyvä ranskalainen Johann Zarco ja Espanjan Pol Espargaro.

Poncharalin Tech 3 KTM –tiimissä ajavat kaudella 2019 portugalilainen Miguel Oliveira ja malesialainen Hafizh Svahrin. Oliveiran sopimus on tehty KTM:n kanssa.
 

Uusin numero