Tallinn Motor Show kasvaa entisestään

Tulevana viikonloppuna 9.-11. maaliskuuta järjestettävä Viron suurin moottoripyöränäyttely Tallinn Motor Show järjestetään ensimmäistä kertaa kolmipäiväisenä Saku Suurhallissa. Messuille on rekisteröitynyt yli 40 näytteilleasettajaa, ja edustettuina on lähes 100 tuotemerkkiä ympäri maailmaa.

Paikalle ovat tuoneet uusimmat mallinsa muun muassa Harley-Davidson, BMW, Honda, KTM, Husqvarna, Triumph, Yamaha, Can-Am, GasGas, Benelli ja useat pienemmät valmistajat. Luonnollisesti esillä on myös erilaisia ajovarusteita ja lisätarvikkeita.

Messuilla järjestetään jo kolmatta kertaa suosittu rakennettujen pyörien näyttely, jossa Viron parhaat pyöränrakentajat esittelevät taitojaan viidessä luokassa: Custom, Street, Superbike, Historic ja Open.

Jatkoa saa myös viime vuoden näyttelyssä ensi kertaa nähty Motomiss-kilpailu, jossa missikanditaatit joutuvat tavallisten kauneuskierrosten lisäksi ajamaan moottoripyörää.

Näyttelyssä on erikseen osasto, jossa esitetään Virossa harrastettavia moottoriurheilulajeja ja niissä käytettyä kalustoa. Näytteillä on Viron moottoripyörähistorian vanhimpia ja kuuluisimpia kilpamoottoripyöriä.

Tänä vuonna tapahtuman uutuutena on käytettyjen moottoripyörien alue, jossa sekä jälleenmyyjät että tavalliset ihmiset voivat myydä pyöriään.

Tallinn Motor Shown järjestää Viron moottoripyöräurheilun keskusjärjestö EMF, ja messut ovat avoinna perjantaina klo 12-18, lauantaina klo 10-18 ja sunnuntaina klo 10-16. Lisätietoja on tarjolla tapahtuman nettisivuilla: www.motorshow.ee.

Teksti: Petri Suuronen

Uusin numero