Takatalon terveiset Amerikasta

Tässä Takatalon terveiset Amerikasta:

Moi!

Ensimmäinen viikko Kalifornian auringon alla on takana ja asiat ovat lähteneet rullaamaan mukavasti.

Olemme minulle harjoituspyörää ruuvaamaan lähteneen Riku Ruotsalaisen  kanssa asettuneet rauhassa aloillemme ja totutelleet aikaeroon sekä hoitaneet käytännön asioita kuntoon.

Sää on tosiaan jo tässä vaiheessa vuotta todella lämmin ja aurinkoinen, joten energiaa riittää ja fiilis on korkealla.

Harjoittelurytmiin pääsin heti hyvin kiinni ja olemme löytäneet läheltä hyvän kuntosalin, jota tulen käyttämään koko kauden. Suomesta otin mukaan myös maastopyöräni, jonka kanssa olen päässyt harjoittelemaan hyvin lähimaastoissa.

Koska reissu on näinkin pitkä on tärkeää saada normalisoitua asiat mahdollisimman nopeasti ja pyrkiä pitämään rytmi mahdollisimman samanlaisena mitä se on kotona, vaikkakin toisinkin kuin kotimaassa ajoharjoittelua on luvassa runsaasti.

Ensimmäiset kierroksetkin radalla olen päässyt jo ajamaan Perrisissä ja ajaminen tuntuu hyvältä. Nyt onkin hyvää aikaa panostaa tehokkaaseen harjoitteluun ennen kuin kausi alkaa 18. toukokuuta Hangtownissa.

Kauden ensimmäinen treenikilpailu olisi tarkoitus ajaa jo ensi viikonloppuna Lake Elsinoressa, joka tulee olemaan myös kauden viimeisen Nationals kilpailun näyttämö.

Eipä muuta kuin hyvää kevään alkua kaikille ja kannattaa seurata meikäläisen otteita Twitterissä (https://twitter.com/eelitakatalo901) ja nettisivuilla (www.eelitakatalo.com)

Eeli#901

Eeli Takataloa kaudella 2013 ovat tukemassa A.Hellman Oy, Takatalo Oy, AllRight, KTM Nordic, Thelostreality.com ja Blackseven Oy.

Uusin numero