Suzukin Färm: ”Sitä on itketty, huudettu, raivottu ja rukoiltu”

Suzukin lehdistötilaisuuteen oli kasaantunut erittäin paljon ihmisiä, jotka antoivat reilut taputukset, kun paikalle tuotiin GSX-R125.

”Se oli todella mahtava juttu. Sitä on odotettu, sitä on itketty, sitä on raivottu, sitä on huudettu, sitä on rukoiltu, siitä on toivo menetetty, siis rehellisesti sen suhteen menetettiin jo toivo, mutta nyt se tuli”, Suzukin Marco Färm huudahtaa. 

Uusi piikki oli selvästi Suzukille kova juttu. Totta kai muutkin mallit ovat suuressa roolissa, mutta pientä pyörää on odotettu ja nyt myös Suzuki sai sellaisen.

”Se on todella tärkeä malli. Piikki on ensikontakti asiakkaaseen, sen jälkeen tulee hanskaa, kypärää, huoltoa, ihan kaikkea. Se on kauppiaalle todella tärkeä juttu”, Färm linjaa.

Piikki ei kuitenkaan ollut se ainoa ja ehkei suurinkaan uutinen. Pitkän hiljaiselon jälkeen Suzuki tuo mallistoonsa uuden GSX-R1000:n. Se huokuu tehtaan karttunutta kokemusta MotoGP-sarjasta, ja vaikka teknisiä tietoja ei vielä paljastettu, tiedetään sen olevan varsin kuuma peli.

”Tonni ärrä on ehdottomasti kukkulan kuningas. Siinä on kaikki ne standardit mitä tuossa segmentissä pitää olla, On elektorniikka, tehoa ja aivan kaikkea. Meillä ei ole pitkään aikaan ollut tähän luokkaan mitään uutta tarjottavaa, mutta nyt on.”

Myös Suzukilta odotettiin muita malleja, mutta selvästi osa jäi pois. Molemmat V-Stormit esiteltiin, sekä GSX-S750. Lisää on kuitenkin tulossa.

”Täällä esiteltiin viisi uutta mallia, mutta meille ilmoitettiin, että Milanossa tulee neljä uutta mallia lisää”, Färm sanoo.

Uusin numero