Suzukin Davide Brivio: ”Neljä palkintopallisijaa alkukaudella on erinomainen kehitys”

”Saavutimme neljä kertaa palkintopallisijoituksen kahdeksassa osakilpailussa. Se on meille erinomaista kehitystä. Koko pakettimme on parantunut ja samalla myös kuljettajamme”, Brivio tiivistää alkukautta.

”Parannus alkoi viime kauden loppupuolen osakilpailuista, kun aloimme saavuttaa Top6 -sijoituksia. Siitä oli hyvä jatkaa talvikauden kehitystyötä. Meillä oli valittava eri pyörän kehitysvaihtoehtoja tätä kautta varten. Kuljettajamme Alex Rins ja Andrea Iannone saivat kauden edetessä paremman tuntuman pyörään ja tällä hetkellä meillä on kaksi kovatasoista ajajaa, jotka kirittävät toisiaan”.

”Tehtaalla Japanissa parhaillaan työstetään uutta moottoriversiota, jota kokeilimme Assenissa. Olemme myös kehittämässä uutta hiilikuituista runkoa, ja uusien osien perusteellinen testi on Tsekin tasavallan Brnossa tai Espanjan Aragonissa.  Kun saamme nämä uudet osat toimimaan, Pyörämme GSX-RR on entistä vahvempi”, Brivio uskoo.

”Kisapaikoilla molemmat tekniset ryhmämme työskentelevät yhä enemmän yhdessä parantaen keskinäistä yhteydenpitoaan. Aloitamme MotoGP-sarjan toisen puoliskon entistä paremmassa iskussa”, tallipäällikkö Brivio vakuuttaa.
 

Uusin numero