Suzukin Andrea Iannone: ”Meillä on potentiaalia podiumille”

Edellinen kilpailu Assenissa jätti suuhun kitkeränkatkeran maun, mutta nyt italialainen on valmis kärkitaisteluun Saksan Sashchenringillä. Radalla, missä hän keskeytti viime vuonna.

”Jos olen rehellinen, en edes muista, mitä täällä viime vuonna tapahtui. Nyt meidän on keskittyvä onnistumaan nimenomaan sunnuntaina, tuntuu siltä, että perjantait ja lauantait sujuvat kyllä aina hyvin”, Iannone sanoi.

”Pidän tästä radasta, vaikka se ei ihan suosikkejani olekaan. Mutta Sachsenringissä on sitä jotakin. Meidän pitää valita huolellisesti, millaisen taktiikan valitsemme. Varsinkin rengas on pakko saada kestämään. Tämä asia ei ole kovin paljon minusta kiinni, mutta joka tapauksessa yritän itsekin tehdä jotain uutta, että saamme tilanteen haltuun.”

Iannone myöntää, että pyörässä on kyllä potentiaalia.

”Meillä on ehdottomasti potentiaalia podiumille, mutta emme ole saaneet kilpailuissa ihan kaikkea irti. Monessa kilpailussa on ollut ongelmia juuri sen rengaskuluman kanssa. Pitää vain uskoa, että nyt saamme kaiken kuntoon. Pyrin vain nauttimaan ja tekemään parhaani”, Iannone sanoo.

”Vaikka monessa kilpailussa emme ole pystyneet ottamaan askelia eteenpäin, nyt uskon siihen. Yritän olla itse rauhallinen ja seesteinen. Kun teemme työt hieman paremmin, uskon, että myös tulos on oikein hyvä.”
 

Uusin numero