Suzukilta luvassa lisää mojovia yllätyksiä: ”Katedraali sopii meille täydellisesti”

Espargaro uhkuu revanssia moottoripyöräurheilun katedraaliksi kutsutussa Assenissa. Paalupaikkamiehen keskeytys Barcelonan kisassa kaihertaa yhä mieltä.

– Katedraali on yksi parhaista radoistani, jonne pyörämme istuu täydellisesti. Kapea rata ja paljon suunnanvauhdoksia. Sehän sopii meille, vinkkaa Espargaro.

Espargaro luonnehtii Katalonian olleen sittenkin vastaa pelkkää esimakua tulevasta.

– Meille tarjoitui siellä ensimmäiset maistiaiset maistiaiset siitä, kuinka korkealle voimme yltää, kun kaikki on ok. Erityisesti aika-ajosaavutuksemme oli aivan uskomaton ja se antaa meille tosi paljon puhtia tulevaan. Meillä on yhä töitä uuden moottorin kanssa, mutta kaikki vaikuttaa nyt hyvinkin positiiviselta.

Aki Ajon manageroima ja kuninkuusluokan kuumin tulokas Vinales saavutti Barcelonassa kuudennen sijan.

– Barcelonan viikonvaihde oli aivan mahtava. Saavutin ensisijaisena tavoitteenani olleen suoran paikan aika-ajo2:hteen, sitten kakkosruudun ja sen päälle kuudennen sijan vasta seitsemännessä MotoGP-luokan kisassani, myhäilee Vinales.

Assen poikkeaa merkittävästi Barcelonan radasta.

– Assen on vaativa, mutta samalla myös erittäin hieno rata. Uskon, että sen luonne sopii pyörällemme. Ajoimme Barcelonan jälkeen testit ja saimme niistä paljon lisää informaatiota. Siitä on taatusti hyötyä täällä Assenissa, alleviivaa Vinales.
 

Uusin numero