Suzuki legendaarisissa ”Schwantz-väreissä” Saksan GP:hen

Tällä kaudella räväkän paluun ratamoottoripyöräilyn kuninkuusluokkaan tehnyt Suzuki näkyy ja kilpailee Saksassa nostalgisissa sinivalkoisissa väreissä, jotka noudattavat samaa linjaa lajinsa legendoihin lukeutuvan Kevin Schwantzin säväyttäessä Suzukilla 80-luvulla.

Aleix Espargaron ja Maverick Vinalesin käskyttämien GSX-RR -pyörien erikoiväritys on käytössä myös Saksan osakilpailun ja sitä seuraavan kolmen viikon mittaisen kesätauon jälkeen Indianapolisisissa ajettavassa USA:n GP:ssä.

– Meille oli jo siitä lähtien selviö, että pyörän nimeksi tulee GSX-RR, kun aloimme kehittää nykyistä MotoGP-projektiamme. Se nimi merkitsee Suzukille paljon ja sillä on erittäin vahvat perinteet, painotti Suzukin MotoGP-projektin päällikkö Satoru Terada torstaina Sachsenringillä järjestetyssä julkistamistilaisuudessa.

Molemmat kuljettajat ovat innoissaan erikoisvärityksestä.

– Olen ylpeä saadessani kilpailla Suzuki Ecstar-tehdastiimissä, sekä näin tunteikkaassa ja kunnianhimoisessa projektissa. Ja nyt minulle tarjoutuun tilaisuus kantaa niitä värejä, jotka tekivät Suzuki-brändin kuuluisaksi ympäri maailmaa. Sinivalkoisen-teeman merkeissä on saavutettu paljon menestystä takavuosina ja toivon, että se tarjoaa minulle ja tiimille vieläkin enemmän aihetta juhlaan, muotoilee Espargaro.

Kuninkuusluokan rookie-kuljettaja Vinales toteuttaa hänkin jälleen yhtä unelmaansa.

– Kilpaileminen näissä väreissä on uskomatonta ja tunnen olevani pukeutunut vastaavasti kuin ne suuret mestarit, jotka tekivät aikoinaan Suzuki-brändin kuuluisaksi.
 

Uusin numero