Suurkiitos rakkaat lukijat!

Haluan osoittaa mitä suurimman kiitoksen teille lukijoille näistä vuosista, jotka olen teidän kanssa viettänyt. Olette olleet mahtavia! Dialogi on säilynyt ja olemme saaneet paljon palautetta. Joskus hyvää, ja joskus reippaasti risuja, mutta täysin ansaitusti. Bikessä meistä kukaan ei ole niin viisas, että tietäisi kaikesta kaiken ja osaisi jokaisen asian, siksi olen äärimmäisen kiitollinen, että olette olleet mukana kehittämässä tuotetta.

Tärkeintä on matka, ei päämärä. Matka Bikessä on ollut upea ja olen oppinut todella paljon. Olen silti vielä varsin keskeneräinen, ja kehitys jatkuu, valmis tuskin olen koskaan, eikä se kai ole tarkoituskaan.

Olemme saaneet kehitettyä Bikeä niiden askelmerkkien mukaan, jotka olemme itsellemme asettaneet. Paljon jäi tehtävää ja suunnitelmia riitti, mutta valitettavasti asia päätettiin hoitaa toisin. En missään nimessä olisi halunut lopettaa, mutta tämä asia ei ollut minun käsissäni, vaan koko meidän tiimi on nyt ulkona.

Haluan kiittää sydämeni pohjasta koko meidän porukkaa, sillä itse en olisi tähän pystynyt, kaikki kunnia kuuluu koko tiimille. Heissä on sellaista osaamista, tahtoa ja voimaa, jota saa hakemalla hakea.

En voi vastata mihinkään kysymykseen lehden tulevaisuudesta, joten jätetään se siihen. Minä suljen nyt oven ja aloitan saman tien työni muualla.

Kiitos ja anteeksi!

Vesa Koivunen

 

Uusin numero