Suuri kuvakilpailu – palkintona huippuluokan navigaattori!

Osallistu nyt Biken kuvakilpailuun lisäämällä kuva Facebook-sivullamme pyörivään kilpailun kommenttikenttään tai lähetä kuva sähköpostilla osoitteeseen info@bike.fi. Kirjoita viestiin nimesi ja mitä kuvassa tapahtuu sekä missä se on otettu. Parhaat kuvat julkaistaan Bikessä-lehdessä ja voittaja saa palkinnoksi Garmin Zümo (arvo 499€) moottoripyörille suunnitellun navigaattorin.  Lisätiedot ja kilpailusäännöt löydät täältä:
 
Facebook ei ole osallinen tähän kilpailuun.
 
Kilpailuun osallistuminen
Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien järjestäjän henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun kanssa. Osallistumisessa ei ole ikärajaa
Kilpailu tapahtuu Biken Facebook-sivulla osoitteessa https://www.facebook.com/bikesuomi/ lisäämällä kilpailusta kertovan päivityksen kommenttikohtaan moottoripyöräaiheisen valokuvan ajokaudelta 2018. Osallistuja vastaa siitä, että hänellä on kaikki oikeudet kuvan käyttöön kilpailussa, mukaan lukien kuvassa esiintyvien henkilöiden suostumus. Kuvan voi lähettää myös sähköpostilla osoitteeseen info@bike.fi.
 
Kilpailuaika
 
Kilpailuun voi osallistua 20.5.2018 puoleen yöhön mennessä.
 
Kilpailun palkinnot
 
Biken toimituskunta valitsee parhaat kuvat, jotka julkaistaan painetussa lehdessä ja kaikkien osallituneiden kesken arvotaan huippupalkintona moottoripyörän Garmin Zümo navigaattori.

Kilpailun järjestäjän oikeudet
Lähettämällä kuvan kilpailuun, luovutat järjestäjälle oikeuden julkaista kuvan lähettäneen nimi ja asuinpaikkakunta, sekä julkaista ja käyttää kuvaa Biken netissä, sosiaalisessa mediassa ja painetussa lehdessä. Bikellä on myös oikeus käyttää kuvaa myös muussa mahdollisessa markkinointimateriaalissa.
 
Kilpailun järjestäjä ei vastaa vahingoista, menetyksistä tai kustannuksista, joiden väitetään aiheutuneen tähän kilpailuun osallistumisesta tai palkinnon käyttämisestä.
 
Kilpailuun osallistuvat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä. Bikellä on oikeus poistaa osallistuja kilpailusta, mikäli osallistuja ei noudata kilpailun sääntöjä ja ehtoja. Bike noudattaa kaikissa kilpailuissaan Suomen lakia. Kilpailun järjestäjä sitoutuu maksamaan lakisääteisen arpajaisveron näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista.
 
 
Kilpailun järjestäjällä on oikeus muuttaa sääntöjä kilpailun aikana ilmoittamalla muutoksesta kampanjasivustolla tai muulla tavalla. Bikellä on oikeus peruuttaa kilpailu ilman erillistä ilmoitusta.
 
Kilpailun järjestäjä pidättää kaikki oikeudet muutoksiin.

 

Uusin numero