Suurhaasko tuurasi Sarjosta

Aiemmin kokemusta piikkiluokasta hankkinut Suurhasko ajoi Kemorassa ensimmäistä kertaa isolla 600-kuutioisella pyörällä. Kokemukseen nähden ensimmäiset metrit Yamahalla sujuivat hyvin ja hyviä aikoja harjoituksissa kurvaillut mies lunasti itselleen aika-ajoissa 19. lähtöruudun.

Lupaavasti alkanut viikonloppu sai kuitenkin harmillisen päätöksen sunnuntaina, sillä pyörään tullut mystinen sähkövika keskeytti Suurhaskon kisastartin ennen aikojaan jo kolmannella kierroksella.

Vinnikainen jatkoi
tasavahvoja suorituksia

Kallio Racingin Superstock 600 -tiimin toinen Joel, 17-vuotias Joel Vinnikainen jatkoi Kemorassa tasavahvoja suorituksiaan.

Aika-ajoissa 14. lähtöruudun vallannut forssalainen nosti sunnuntain kisassa hieman sijoitustaan ja oli lopulta ruutulipulla 11.

Vinnikainen ajoi hyvin omaan tasoonsa nähden ja rikkoi taas omat ennätyksensä.

Aarnio paransi
vauhtiaan kisassa

Hallitsevan Suomen mestarin Marko Aarnion viikonloppu Kemorassa oli vaikea. Miehen vauhti oli aluksi pahasti hukassa ja Aarnio oli lauantain aika-ajoissa sijalla 13.

Sunnuntain kisa sujui Aarniolta jo hieman valoisammissa merkeissä. 29-vuotias hyvinkääläinen otti kisassa loistavan startin ja oli ensimmäisen kierroksen jälkeen jo viidentenä. Kisan edetessä Aarnio joutui kuitenkin antamaan hieman periksi ja ylitti maaliviivan lopulta kuudentena.

Kilpailun voitti SM-sarjaa johtava Erno Kostamo. Marko Aarnio on SM-sarjassa edelleen toisena, 17 pisteen päässä sarjaa johtavasta Kostamosta.

SM-sarja jatkuu reilun kuukauden kesätauon jälkeen 11.–12. elokuuta Räyskälän lentokenttäradalla.