Supersportin MM-sarja testaa Kataloniassa – Tuuli viides

Supersportin MM-sarjan testit aloitettiin Barcelona-Katalonian radalla. Toisen testipäivän tuloksissa Niki Tuuli on viides, ja Kallio Racingin kuljettajat sijoilla 9 ja 15.

Ten Kate Racing Yamahan rookiekuljettaja Dominique Aegerter järjesti pienen sensaation nousemalla toisen päivän tulosluettelon ylimmälle riville ohi Supersport-luokan totutun kärjen.

Yamahan nopeutta alleviivasi toiseksi sijoittunut Jules Cluzel jääden vain reilun kymmenyksen Aegerterista. Myös kolmas ja neljäs sija menivät Yamaha-kuljettajille järjestyksessä Randy Krummenacher ja Federico Caricasulo. Paras ei-Yamaha oli ilahduttavasti MV Agusta Corse Clienti -tiimin suomalaiskuljettaja Niki Tuuli, jonka ero kärkeen oli 0,577 sekuntia.

Hannes Soomer, Kallio Racing

Kallio Racingin kuljettajasta odotetusti nopeampi – ainakin tässä vaiheessa kautta – oli Viron Hannes Soomer yhdeksännellä sijallaan. Vertti Takalakin aloitti vahvasti sijoittumalla toisen testipäivän tuloksissa sijalle 15.