Supersport MM – Niki Tuulelle kauden paras sijoitus Navarrasta

Punalippu katkaisi MV Agustan tehdaskuski Niki Tuulen nousujohteisen kisan, mutta joka tapauksessa seitsemäs sija oli tämän kauden paras tähän mennessä.

Supersport-luokan MM-sarjan kuudes kisaviikonloppu ajettiin Espanjan Navarrassa. Läpi viikonlopun Niki Tuuli pystyi ajamaan itsensä kärkikymmenikköön. Lauantain aika-ajoissa sijoitus oli kymmenes, ja huonosta lähdöstä huolimatta Tuuli ylitti maaliviivan kymmenentenä myös lauantain kisassa. 

Sunnuntain kilpailussa vauhti oli parempaa, ja Tuuli pystyikin jo taistelemaan paikasta kuuden parhaan joukossa. Kilpailu keskeytettiin harmillisesti punalipulla neljäntoista kierroksen jälkeen, ja Tuulen nousujohteinen ajo toi tällä kertaa seitsemännen sijan. Tuuli on tällä hetkellä sarjan yhteispisteissä yhdestoista. Viikonlopun molemmat lähdöt voitti sarjaa johtava Dominique Aeqerter.

”Aika-ajot ihan ok, toisella vedolla muutama pieni virhe, ja jäin kymppiruutuun. Kisassa sitten vaan vauhtia ei oikein löytynyt missään vaiheessa. Helteinen sää ja Navarran rata tiukkoine mutkineen ei oikein satu Agustalle. Sunnuntaina helle helpotti, ja vauhti olikin paljon parempaa. Pystyin nousemaan hyvin, ja kuudes sija olisi ollut otettavissa, mutta harmillisesti kisa keskeytettiin punalipulla Gomezin kaaduttua. Mutta kauden paras tulos, joten tästä on hyvä jatkaa”, totesi Tuuli. 

Uusin numero