Supersport-luokan MM-kuljettajia mukana Alastaron SM-kisassa

Niki Tuuli
(Kuva: Kallio Racing)

Ratamoottoripyöräilyn SM-sarjan 2017 kolmas osakilpailu ajetaan Alastaro Circuit -radalla kaksi päiväisenä 5.–6. elokuuta 2017, West Coast Racing Club ry:n toimiessa isäntänä. Kilpailuun on ennakkoon ilmoittautunut reilut 120 kilpailijaa, joka on ennätysmäärä tämän kesän SM kilpailuviikonlopulle. Kallio Racingin MM-sarjaa kiertävät kuljettajat ovat myös mukana.

Kaikissa SM-luokissa mestaruustaistelut ovat vielä täysin auki ja aiempiin kisaviikonloppuihin verraten, taistelu kärkisijoista tulee olemaan tiukkaa.

Alastarossa MM vauhtia

Neuvotteluiden jälkeen West Coast Racing Club ja Kallio Racing Team ovat päässeet yhteistyösopimukseen tiimin osallistumisesta Alastaron kilpailuviikonloppuun. Näin saatiin varmistettua, että Kallio Racingin lähes kaikki MM sarjaa kiertävät kuskit osallistuvat myös Alastaron kilpailuun.

Mukana ovat Supersport 600 MM sarjassa kolmantena oleva Sheridan Morais, sekä tiimikaveri Niki Tuuli. Nähtäväksi jää, saadaanko Alastarolle uusi rataennätys tai oikeastaan vain, millainen tulee olemaan uusi ennätyskierrosaika…

Supersport 300 luokassa ajava Kimi Patova esittäytyy ensimmäistä kertaa suomessa nähtävällä YAMAHAN Supersport 300 luokan pyörällä. Renzo Ferreiran osallistuminen on vielä hieman epävarmaa mutta eletään toivossa.

Mäkisellä kova vastus

Mukana viikonlopun kilpailuissa on myös Espanjan sarjassa ajava WCRC:n Niko Mäkinen, joka tuottaa kilpailukalustonsa Suomeen Espanjassa olevan kesätauon ajaksi. Mäkinen johtaa Espanjassa YAMAHA Challenge luokkaa ja on OPEN 1000 luokassa toisena (2.) kesätauolle siirryttäessä.

Riittääkö vauhti Superbike -luokan kärkeen, jää jännitettäväksi. Haastajiksi ovat ilmoittautuneet myös Espanjan sarjassa STOCK 1000 luokkaa ajava Eeki Kuparinen, sekä kaikki tämän hetken SM sarjan kärkikuskit.  Kaikissa luokissa ajetaan loppukilpailut sekä lauantaina, että sunnuntaina kello 13:00 alkaen.

Niko Mäkinen
(Kuva: Team Stratos)

Alastaron kilpailuviikonlopun aikataulu on seuraava:

5.8 kaikkien luokkien aika-ajot kello 9.00 alkaen ja finaalit klo 13.00 alkaen. 6.8. Lämmittelyt kello 10.00 alkaen ja finaalit kello 13.00 alkaen.

Viikonlopun pääsylippu vain 20,00 €. Tervetuloa mukaan. Tarkemmat aikataulut ja lisäinfoa kilpailusta osoitteesta: http://www.wcrc.fi/?p=808

 

Uusin numero