Superpyörät superautojen rinnalle Air & Motor Show Liveen Malmille

Top Gear Suomen ja D1-Ultimate GT:n järjestämä moottorishow Air & Motor Show Live Helsinki on tuomassa Malmille ennennäkemättömän arsenaalin moottorikalustoa. Superautojen, driftaavien ralliohjusten, F1-tykkien sekä lentonäytösten lisäksi paikalla nähdään myös huimia moottoripyöriä ja henkeäsalpaavia freestyle-hyppyjä sekä stunt-temppuja.

Näyttävien moottoripyöränäytösten sekä lukuisten prätkämestarien lisäksi yleisö pääsee todistamaan muun muassa ANY10 Race Teamin rakentaman Suzuki GSXR 1200 Turbon sekä Suomen tehokkaimman Suzuki Hayabusan menoa sekä ihastelemaan Euroopan nopeinta metanoli-Kawasakia, joka viime kesänä teki Euroopan ennätyksen seisovalla maililla 420 km/h.

Dustersin Streetbike-stuntajajat Janne Uskali ja Tomi Kitola tulevat rakentamaan Malmin lentokentälle uusilla KTM Dukeilla shown, jollaista eivät ole vielä koskaan esittäneet Suomessa. Ruotsin  freestylesuuruudet Daniel Bodin, Tobbe Gullblom ja Fredrik 'FROG' Berggren taas tarjoavat yleisölle veret seisauttavia hyppyesityksiä.

Lippuhinnat alkavat 19 eurosta, ja valikoimasta on mahdollisuus räätälöidä yritys- ja VIP-paketteja erikseen. Paikalle odotetaan noin 23 000 katsojaa. Tapahtuma on yksipäiväinen.
 

Uusin numero