Supermoton SM-osakilpailu Hyvinkäällä 7.9.

Hyvinkään Vauhtipuistossa Tuikkalan radalla ajetaan toista kertaa SM-Supermotoa tulevana lauantaina 7.9. Viivalla nähdään SM S1-luokan osalta 18 kilpailijaa, mukana kilvassa on myös Mauno Hermunen, joka ajoi viime vuonna MM-hopeaa supermotossa. Kilpailjoiden kesken tulee olemaan kova taisto kauden toiseksi viimeisistä SM-pisteistä. Hyvinkään omalla kuljettajalla Ari Åstedilla on vielä mahdollisuus mitaleille. Kansalliseen Open luokkaan on ilmoittautunut 20 kuljettajaa, joten kärkisijoista on tiedossa kovaa taistoa.

 

Rataan on tehty muutamia muutoksia hiekka osuuksien osalta, ne tehty nyt tulevaa kilpailua varten nopeammiksi, näin saadaan radan keskinopeutta nostettua. Tällä viikolla on vielä muutama mahdollisuus testata rataa ennen lauantain kisaa. Keskiviikkona Hyvinkään radalla pääsee ajamaan motoa 16-20 normaalisti karting kanssa vuorotellen, torstai on kokonaan varattu supermotoille 16-20 ja perjantaina pääsee vielä testaamaan asfaltti osuuksia 16-20. Perjantain osalta radalla tehdään kilpailuvalmisteluja, joten jotain pieniä viivytyksiä voi illan aikana ajoon tulla. 

 

Perjantaina radalla on mahdollisuus testi äänenmittaukseen ja kilpailijat voivat ilmoittautua lauantain kilpailuun jo etukäteen 18-20 välisenä aikana.

Uusin numero