Superbiken maailmanmestari Rea solmi jatkosopimuksen Kawasakin kanssa

Rea siirtyi viime kaudella Kawasakille saavuttaen välittömästi ylivoimaisen maailmanmestaruuden.

Rea johtaa myös tämän vuoden sarjaa, jonka viides osakilpailu ajetaan tulevana viikonvaihteena Sepangin radalla Malesiassa.

– Olen iloinen saadessani jatkaa tätä yhteistyötä Kawasaki Racing Teamin kanssa. Olen sataprosenttisen varma, että tulemme nauttimaan jatkossakin yhteistyöstä Ninja ZX-10R:ää kehitettäessä.

Rea ei anna kuitenkaan ajatustensa karata vielä liian kauas.

– Keskityn tämän jatkosopimuksen myötä nyt entistäkin enemmän vain yhteen asiaan, eli voittamaan toisen maailmanmestaruuden peräkkäin.

Kawasakin kilpailutoimintaa johtava Steve Guttridge korostaa, että he löysivät Rean kanssa yhteisen sävelen välittömästi viime kaudella.

– Siinäkin mielessä on loogista, että jatkamme tätä mahtava ja jopa maagistakin yhteistyötä JR:n kanssa. Jonathan on kuljettaja, joka ymmärtää hyvin sen, kuinka tärkeää toimiva tiimi hänen ympärillään on. Meillä on nyt tämä paketti kunnossa myös kaksi seuraavaa kautta. Hän halusi jatkaa meillä ja me halusimme hänet, muotoilee Guttridge.

Rean tallikaverina kilpailee vuoden 2013 maailmanmestari Tom Sykes.

– Meillä on kaksi maailmanmestaria ja tavoitteemme on pitää heidät molemmat riveissämme myös kaudet 2017 ja 2018, KRT:n manageri Guim Roda vinkkaa Sykesin suuntaan.
 

Uusin numero