Superbike-legenda Carl Fogarty kruunattiin ”viidakon kuninkaaksi”

Fogartyn viimeisin titteli heltisi Britanniassa järjestetyssä ”I’m A Celebrity” -tv-show’ssa, jossa yleisön antamat äänet ratkaisivat. Fogarty kisasi ”viidakon kuningas”-tittelistä kolme viikkoa Australiassa 11 muun julkkiksen kanssa.

– Siitä on kulunut 15 vuotta, kun seisoin voittajana podiumilla. En voi uskoa tätä todeksi. On mahtava fiilis tulla voittajaksi yleisön antamilla äänillä, Fogarty tuuletteli tunteet pinnassa.

Fogarty saavutti maailmanmestaruudet tiuhaan tahtiin vuosina 1994, 1995, 1998 ja ja 1999. Britin plakkarista löytyy myös 59 MM-osakilpailuvoittoa.

Fogarty hoiti homman tyylillä myös hänelle vieraammassa ympäristössä viidakossa niputtamalla vastustajiaan erilaisissa tehtävissä toisensa jälkeen.

Fogarty keräsi kisan kuluessa sosiaalisessa mediassa mittavan kannustuksen ja äänivyöryn erityisesti SBK-faneilta saaden sympaattisena miehenä samalla myös paljon lisää uusia kannattajia.

Radalla aina ja vain voitosta taistelemaan lähteneen ”Foggyn” puolesta viidakkoseikkailun aikana liputti näkyvästi myös Superbike-luokan nykyinen maailmanmestari, ranskalainen Sylvain Guintoli.

Uusin numero