Super Rallyn palkintopyörä luovutettu onnelliselle voittajalle

Tähän johtopäätökseen yhtyy taatusti nastolalainen Keijo Kela, joka sai lauantaina alleen tuliterän, itsensä Bill Davidsonin signeeraaman Harley Davidson Dyna Wide Glide –pyörän. Pyörä oli palkintona arvonnassa, joka suoritettiin kesäkuussa Tallinnassa HDC Federaation järjestämässä 40. juhlavuoden Superrallissa.
Itse Yamaha Wildstarilla ajaneen Keijon kesälomareissu lähti liikkeelle kahden aidon H-D –kuskin kanssa Superrallista, josta matka jatkui kohti Venäjää. Tapahtumassa arvottua pyörää ei vielä reissulle saanut mukaan eikä koko arvonnan voitto vielä silloin oikein ”iskenyt tajuntaan”. Vasta nyt kun pyörä oli H-D Tampereen punaisella matolla ja jalkojen välissä, alkoi todellisuus vihdoinkin mennä perille luita ja ytimiä myöden.
Silminnähden tyytyväinen uusi H-D mies paljasti että nyt kahden pyörän loukusta tie ulos käy todennäköisimmin Yamahan myymisen kautta. Paljastipa mies, että tämä H-D saattaa myös vaihtua hiukan matkailulle sopivampaan malliin, sillä myös rouvansa on innokkaasti mukana harrastuksessa.
Pyörän luovuttivat H-D Europen edustaja Mikko Summa sekä Harley-Davidson kauppiaspari Mika ja Sarita Nieminen (kuvassa vas. Sarita, tuore H-D mies Keijo sekä H-D Europen Mikko).

Samanlaisia ​​uutisia

Viimeisin numero