Suomi maailman 14. paras motocross-maa

Suomi sijoittui motocrossin maajoukkueiden maailmanmestaruuskilpailussa Red Budissa Yhdysvalloissa sijalle 14. 

Suomen joukkueessa ajoivat Jere Haavisto, Emil Weckman ja Miro Sihvonen. Silve Racing KTM:n Jere Haaviston osalta viikonloppu ei ollut paras mahdollinen, vaikka vauhtia olikin, niin hän ei onnistunut saamaan yhtään puhdasta kilpailuerää vaan kaatumiset sotkivat kokonaisuutta. Lauantain karsintaerässä KTM-kuljettaja nousi lähtökolarin jälkeen viimeiseltä sijalta ruutulipulle sijalle 15. Sunnuntain kilpailueristä Haavistolle jäi käteen kaatumisten jälkeen sijat 33. ja 25.

-Tämä ei ollut helpoin viikonloppu Jerellä. Rata on vaikea ja taso on todella kova, mutta silti vauhti oli paikoitellen hyvää ja sunnuntain jälkimmäisessä erässäkin pystyi ajamaan noin 10 minuuttia sijalla 15., mutta tällä kertaa se ei riittänyt pidemmälle. Kauden aikana on ollut paljon hyviä onnistumisia ja on kehitytty todella huimasti sekä ne tavoitteet, mitkä asetettiin ennen kauden alkua, on saavutettu eli Suomen mestaruus kahteen kertaan ja EMX Open-luokan palkintokorokesija. Sen lisäksi saatiin hankittua jokunen MM-piste sekä paljon arvokkaita metrejä maailman kovimmissa motocross-kilpailuissa. Suuri kiitos kaikille yhteistyökumppaneille ja tiimihenkilökunnalle, tiimipäällikkö Petteri Silvennoinen summasi viikonloppua sekä koko kautta yhteen.

Motocrossin joukkue MM-kilpailun kanssa samaan aikaan ajettiin Heinolassa kerhojoukkueiden SM-kilpailu, missä Teemu Makkonen ajoi hienosti SM hopea mitalille Lohjan seudun moottorikerhon joukkueessa yhdessä Emil Silanderin ja Kasimir Hinderssonin kanssa.

Uusin numero