Suomessa ajetaan heinäkuussa motocrossin MX1- ja MX2-luokkien MM-osakilpailu

SML:n lyhyessä tiedotteessa ei kerrota, missä kilpailu ajetaan. Suomessa on ajettu viimeksi MM-pisteistä MX3-luokan merkeissä Vantaalla.

– Suomen  Moottoriliitto ry:n hanke motocrossin MX1- ja MX2 -luokkien MM-osakilpailun tuomiseksi Suomeen etenee myötätuulessa. Tässä vaiheessa on varmistunut, että osakilpailu tullaan ajamaan Suomessa heinäkuussa 2013. Asiasta tiedotetaan lisää lähitulevaisuudessa, kerrotaan tiedotteessa.
 

MX1- ja MX2-luokkien MM-sarja käynnistyy tulevana viikonvaihteena Qatarissa.

Kansainvälisen moottoriliiton FIM:n kalenteriversiosta löytyi SML:n tiedotteen aikoihin kolme, heinäkuulle ajoittuvaa MM-osakilpailua. Ne ovat Latvian Kegums (7.7.), Venäjän Semigorje (14.7.) ja Saksan Lausitzring (28.7.). Ruotsin MM-osakilpailu ajetaan Uddevallassa 30. kesäkuuta.

Kalenteriin on luvassa päivityksiä Qatarin GP:n aikoihin. Sarjan promoottorin Youthstreamin päällikkö Giuseppe Luongo ei ollut tavoitettavissa asian tiimoilta torstaina iltapäivällä.

– Youthstream halunnee informoida asiasta ensimmäisenä. Meille on tulossa hyvä kilpailu ja sen takaa löytyy hyvä porukka, sanoo moottoriliiton toimitusjohtaja Kurt Ljungqvist.

 

* Harri Kullas pääsee ajamaan heinäkussa MX2-luokan MM-pisteistä kotiyleisönsä edessä Suomessa. Kuva: Gariboldi Racing

Uusin numero