Suomen pisimmälle ja nopeimmalle radalle ajamaan? – Botniaringin kausikortti nyt huippuedullisesti

Botniaringin moottoriradalla ajamiseen oikeuttavan kausikortin saa nyt 33 prosentin alennuksella, eli 300 eurolla (norm 450 eur).

Botniaringin kausikortti on saatavilla edulliseen 300 euron hintaan, kun hankit sen 1.1.2022 – 28.2.2022 välisenä aikana. Kausikortti on käytettävissä moottoriradalla ajamiseen kaikkina yleisinä ajoharjoittelupäivinä. Yleiset harjoittelupäivät on nähtävillä Botniaringin kotisivujen varauskalenterista.

Kausikortti toimitetaan asiakkaalle postitse tilauksen jälkeen, tai vaihtoehtoisesti sen voi noutaa Botniaringin moottoriradalta. 

Botniaringin rata on ratayhtiön kotisivujen mukaan Suomen pisin ja nopeavauhtisin moottorirata, mutta esittely on ehkä tehty ennen KymiRingin valmistumista. Botniaring sijaitsee Kurikan Jurvassa, Etelä-Pohjanmaalla. Aluetta laajennetaan ja palveluiden tasoa nostetaan jatkuvasti Botniaringin toimijoiden ja Kurikan kaupungin toimesta. Radan pisin versio on pituudeltaan 4014 metriä. Rata on uudistusten jälkeen erittäin tasainen ja hyväkuntoinen pitäen sisällään mm. kovalla vauhdilla ajettavan shikaanin. Turva-alueita on parannettu vastaamaan kovempia nopeuksia.

Lisätiedot:

Uusin numero