Suomen motocross-maajoukkueelle 11 pääyhteistyökumppania

Yritysten tuki mahdollistaa maajoukkueen osallistumisen syyskuun lopulla Latviassa ajettavaan MM-maajoukkuekilpailuun. Osa matkabudjetista kerätään fanipaitamyynnillä, joka käynnistyi tällä viikolla.

Suomen maajoukkueen pääyhteistyökumppanit ovat A-Hellman Oy, Husqvarna, Kuopion Teho-Louhinta Oy, Maxtuote Oy, Motonet Oy, OFFROADPro, Rasmira Oy, Sinisalo, Tapesnake Custom Graphix, Tapola Oy ja Tietokeskus Oy.

– Yhteistyökumppaniyritysten panos mahdollistaa maajoukkueen kulujen korvaamisen. Tämä on nykyaikainen tapa toimia ja ehdoton edellytys, että maajoukkueet pääsevät kilpailuihin, Suomen moottoriliiton valmennuspäällikkö Tomi Konttinen kertoo.

– Varainhankintaa on jatkossakin laajennettava koskemaan myös yritysmaailmaa. Maajoukkuekilpailujen kustantaminen liiton tavanomaisista tulonlähteistä, kuten lisenssituotoista, kilpailuluvista ja niin edelleen ei enää riitä kattamaan nykyisiä kustannuksia.

Maajoukkue tekee yhteistyötä myös Autokeskuksen, Brandixin, MJP-Eventsin, StarMealin, Tallink Silja Linen, Vantaan Moottorikerhon ja 81 Media Finlandin kanssa.

Osa maajoukkueen rahoituksesta kerätään fanipaitamyynnillä. Kannatus- ja tukipaidat tulivat myyntiin loppuviikosta ja niitä on hankittavissa moottoriliiton toimistolta sekä Vantaalla sijaitsevasta Team Örthén-, Kirkkonummen Masalassa sijaitsevasta Supermoto Center- sekä Tampereella sijaitsevasta Motokeidas-moottoripyöräliikkeistä. Paidan hinta on 20 euroa ja koot ovat XS-XXL.

MM-maajoukkuekilpailu ajetaan Latvian Kegumsissa 27.-28. syyskuuta. Suomen maajoukkueen muodostavat Ludde Söderberg, Toni Eriksson ja Santtu Tiainen. Joukkueenjohtajana toimii Jussi-Pekka Vehviläinen.

Uusin numero