Suomen ”Gotland” tavoittelee Suomen suurimman moottoriurheilukilpailun statusta

Vierumäellä ajetaan kolmen tunnin avoin moottoripyöräkilpailu 26. ja 27. Toukokuuta 2017 Vesivehmaan lentokentän alueella ja kisakylänä toimii koko pitkän viikonlopun monipuolinen Vierumäen urheilukeskus. Kilpailuun odotetaan osallistuvan 1500 kuljettajaa Suomesta, Ruotsista, Norjasta, Virosta, Latviasta ja Venäjältä tehden siitä osallistujamäärältään vuoden 2017 suurimman moottoriurheilukilpailun.

”Olemme päässeet seuraamaan Euroopan kärkikilpailujen organisaatioita ja toteutusta läheltä eli kartuttaneet tietoa kuinka järjestää kilpailu kuljettajan näkökulmasta nautittavaksi ja turvalliseksi. Asetamme tavoitteeksi saavuttaa tuo 1500 kuljettaa ja uskomme sen täyttyvän jo hyvissä ajoin sillä kiinnostus niin suomessa kuin ulkomaillakin on ollut merkittävää.”

”Reitti tulee olemaan ajettava, turvallinen ja kilpailun loppua kohden vaikeutuva. Emme halua järjestää selviytymistaistelua vaan elämyksen, josta nauttii jokainen osallistuja taitotasosta riippumatta ja saa tämän tulemaan kisaamaan seuraavana vuonna uudestaan. Yhteistyömme Vierumäen urheilukeskuksen, Asikkalan kunnan ja Asikkalan moottorikerhon kanssa takaa sen, että pystymme tarjoamaan kokonaisvaltaisen paketin, jota pystyy räätälöimään oman tarpeensa mukaan. Esimerkiksi majoittuminen kilpailualueelle kuuluu ilmoittautumismaksuun ja kisakylästä löytyy Vierumäen Chalet mökkejä vuokrattavaksi tai vaikkapa normaali hotellihuone, eli tarjolla on vaihtoehto jokaiselle tarpeelle”, päättää tapahtuman tuottaja Juuso Pulliainen

VGN 2017 ajetaan mukaillen legendaarisen Gotland Grand National kilpailun formaattia ja tarjolla on siis kahtena kisapäivänä runsaasti luokkia kaiken tasoisille kuljettajille ja kaiken kokoisille pyörille.

Vierumäen urheilukeskus toimii virallisena kisakylänä, josta kilpailija huoltojoukkoineen löytää kattavasti erilaisia majoituspalveluita ja kilpailun oheisohjelmaa & palveluita. Kisakylään on kilpailijoilla mahdollisuus saapua jo hyvissä ajoin ja majoittuville kilpailjoille tarjotaan veloituksetta käyttöön keskuksen omat enduroreitit, joissa on hyvä tutustua maastoon ja valmistautua kilpailuun.

Kilpailijoita kannustetaan ilmoittautumaan ajoissa, sillä ennakkoilmoittautumisen tehneille on jaossa 24MX Early Exclusive paketti joka sisältää todella merkittäviä etuja kilpailijalle, kuten taatun lähtöpaikan etummaisilta riveiltä sekä varaosa- & tarvike hankintoihin exclusive etuja 24MX verkkokauppaan. Early Exclusive paketteja on tarjolla rajoitettu määrä ilmoittautumisjärjestyksessä.

20160211151518.jpg?itok=r5FrOIkQ

Uusin numero