Suomen ensi-illassa Indian Scout Bobber – aggressiivinen ja matala


Bike World Vantaalla esiteltiin keskiviikkoiltana suomalaisyleisölle ensimmäistä kertaa uusi Indian Scout Bobber.

Indian Scoutin omistajat ympäri maailmaa ovat rakentaneet pyöristään bobber-tyylisiä jo pitkään. Tehdas otti vaikutteita näistä rakennelluista pyöristä ja tarjoaa kuluttajille nyt tehdasvalmisteisen Scout Bobberin. Perusmalliin verrattuna se on mustempi, raaempi, aggressiviisempi ja matalampi.

Ajoasentoa on muokattu siirtämällä jalkatapit ja ohjaustanko puolitoista tuumaa eli 38 milliä taaksepäin. Takajousitusta on madallettu 25 milliä ja etu- ja takalokarit on muotoiltu uudelleen. Värimaailma on entistä mustempi, kun esimerkiksi pakoputkisto sekä mittariston ja ajovalon kehys ovat nyt mustia. Alle on pyöräytetty astetta karkeakuvioisemmat renkaat ja nahkasatula on väriltään musta/ruskea.

Sinänsä pienet muutokset ovat tehneet hyvää ulkonäölle ja ero perus-Scoutiin on selkeä. Toisaalta Scout Bobber tarjoaa myös hyvän alustan lisäcustomoinnille, jos haluaa tehdä pyörästään vieläkin yksilöllisemmän. Bike Worldissa nähtiin lanseerausiltana sekä vakiovarusteinen Scout Bobber että korokkeelle nostettu maahantuojan toimesta lievästi customoitu Scout Bobber, jossa oli mm. vaihdettu äänenvaimentajat ja siirretty rekisterikilpiteline sivulle.

Indian Scout Bobber
Moottori: nestejäähdytteinen V2
Iskutilavuus: 1133 cc
Teho: 94 hv
Vääntö: 97 Nm

Akseliväli: 1562 mm
Istuinkorkeus: 649 mm
Tankki: 12,5 litraa
Paino tankattuna: 255 kg
Hinta: 17 990 €

Uusin numero