Suomelta odotettu kuusikko Sixille


Kotkan ja Haminan seudulla viime elokuussa saavutettua mestaruutta Sachsenringiin lähtevät Trophy-joukkueen riveissä puolustamaan Juha Salminen, Eero Remes, Matti Seistola, Marko Tarkkala, Antti Hellsten ja Roni Nikander.

Hellsten ja Nikander ovat sinivalkoisen ISDE-nipun uusia nimiä verrattuna MM-kultakuusikkoon, jossa Salmisen, Remeksen, Seistolan ja Tarkkalan lisäksi ajoivat Valtteri Salonen ja Jari Mattila.

Nuoremmille tilaa tarjoava Mattila ilmoitti jo hyvissä ajoin, että Suomessa ajettu Sixi jäi hänen viimeisekseen.

Junior Trophy -joukkueeseen on puolestaan valittu Mika Tamminen, Aleksi Jukola, Paavo Honkanen ja Lauri Pohjonen, sekä varakuljettajana Kimmo Hurri.

Moottoriliiton valmennuspäällikön Tomi Konttisen mukaan naisten joukkue valitaan 7. heinäkuuta ajettavan Lady Cupin jälkeen. Tässä vaiheessa joukkueeseen on valittuna Marita Nyqvist.

– Trophy -joukkueen valinta sujui tänä vuonna melko mutkattomasti. Nuorten joukkueen osalta tasaväkisiä kuljettajia on useita, joten valintoja jouduttiin pohtimaan enemmän ja käymään kauden näytöt moneen kertaan läpi. Naisista Marita Nyqvist on täysin selkeä valinta joukkueeseen, mutta muiden osalta halutaan vielä kerätä lisää kilpailunäyttöjä ennen valintojen vahvistamista, kertoo Konttinen.

 

Uusin numero