Suomelle minispeedwayn PM-pronssi

Suomella oli lauantain kisassa mukana neljä kuljettajaa: Henri Ahlbom, Vuolaksen veljekset Niilo ja Antti, sekä Arttu Pentinmäki.

Parhaasta suomalaissuorituksesta vastasi Niilo Vuolas kerättyään viidestä erästään yhdeksän pistettä. Se riitti kilpailussa sijalle kuusi. Antti Vuolas sekä Henri Ahlbom keräsivät molemmat kuusi pistettä. Vuolas sijoittui sijalle yhdeksän ja Ahlbom sijalle 11.

Arttu Pentinmäki kartutti pistetiliään neljällä pisteellä, sijoittuen kilpailussa lopulta sijalle 13.

Kilpailun voittajaksi ajoi Tanskan Jason Jörgensen 14 pisteellä. Hopealle ajoi Tanskan Frederik Jakobsen voitettuaan uusinnassa hopeasta maanmiehensä Patrick Hansenin.

Sunnuntaina vuorossa oli siis joukkuekilpailu. Suurena ennakkosuosikkina kilpailuun lähti Tanskan joukkue. Suomen joukkue lähti myöskin taistelemaan mitalista.

Tanska olikin kilpailussa ylivoimainen tiputettuaan ainoastaan yhden pisteen. Yhteensä Tanskalle 59 pistettä. Hopealle ajoi Ruotsin joukkue 34 pisteellään. Suomi onnistui ottamaan pronssia kerättyään 19 pistettä.

Suomalaisten pisteet jakautuivat tasaisesti, sillä Vuolaksen veljekset Niilo ja Antti, sekä Henri Ahlbom keräsivät viisi pistettä. Arttu Pentinmäki täydensi Suomen pistepussia neljällä pisteella. Kilpailun viimeiseksi jätettiin Norjan joukkue, joka onnistui kerämään kahdeksan pistettä.