Suomalaistallille Moto3-luokan kakkossija San Marinon GP:ssä

Oliveiran ohi päätöskieroksella väkisin puristaneelle paalupaikkamies Bastianinille voitto oli uran ensimmäinen.

– Todella tiukka kisa uskomattoman kovalla vauhdilla, huokaisi Bastianini helpotuksesta.

Oliveira johti pääosan 23 kierroksen kisasta.

– Se oli fyysisesti kuin henkisestikin raskasta. Pyörä oli kuitenkin hyvä ja samoin ajorytmini. KTM:n uusi runko toimi hienosti ja aion olla tuolla usemmankin loppukaudella, Oliveira viittasi podiumin puoleen.

– Niin, ja onnittelut Bastianinille voitosta.

Kärkikolmikon täydensi Bastianinin tavoin Hondalla kilpaileva Niccolo Antonelli, joka jäi voittajasta 0,345 sekuntia.

Ajon tiimin Brad Binder pysyi hänkin pitkään kärkitaistelussa mukana, mutta lopussa paukut eivät enäät riittäneet.

Binder sijoittui viidenneksi 0,637 sekuntia Bastianinista. Antonellin ja Binderin väliin kiilasi Valentino Rossin KTM-tiimin kuljettaja Romano Fenati.

MM-sarjaa edelleen tukevasti johtava Danny Kent päätyi ajamalla kisassa kuudenneksi. Kentia odotti kuitenkin yhden sijan rangaistus sen vuoksi, että hän veti ajolinjan toistuvasti leveäksi radan 12. kaarteessa.

Kausi jatkuu kahden viikon kuluttua Aragonin radalla Espanjassa.