Suomalaistalli tuplasti podiumilla Austinin GP:ssä

Moto2-luokka oli alusta loppuun Alex Rinsin näytöstä. Rins kontrolloi 19 kierroksen tapahtumia mestarillisesti kukistaen ainoan todellisen uhkaajansa, eli Sam Lowesin 2,091 sekunnilla.

Voittajasta 7,737 sekuntia jäänyt hallitseva mestari Zarco kävi omaa kapinaansa kolmannesta sijasta, jonka hän vei lopulta tyylipuhtaasti nimiinsä.

– Se oli mahtava taistelu omassa ryhmässäni, mutta Alex ja Sam menivät menojaan. Pystyin lopussa puskemaan todella kovaa ja minulla oli hyvä fiilis pyörään. Alussa ei ikävä kyllä vielä vastaavaa tunnetta ollut. Tämä on vaikea rata minulle, myönsi Zarco.

Zarco on kuitenkin tiukasti mukana mestaruustaistelussa, josta muodostuu tällä tahdilla melkoinen trilleri.

Luokan kärkitrio on kolmen pisteen sisällä yhtä monen osakilpailun jälkeen. Lowesilla on koossa 47, Rinsilla 46 ja Zarcolla 43 pistettä.

Mika Kallion rinnalla KTM:n MotoGP-luokan pyörää kesällä keikkaluonteisesti testaava Thomas Lüthi on puolestaan jäänyt Zarcosta vain kaksi pistettä. Lüthi päätyi Circuit of The Americas-radalla seitsemänneksi.

Vääntö jatkuu kahden viikon kuluttua Jerezin radalla Espanjassa.