Suomalaisnaisille hyvää menestystä Baltic Master Cupin toisessa osakilpailussa

Baltic Master Cupin toisen osakilpailun naisten luokan voittoon ajoi Hanna Reinola, toinen oli Teele Raja ja Noora Uro sijoittui kolmanneksi. Kuva: Noora Uron / LrMP:n tiedotus.

Motocrossin hallisarjan Baltic Master Cupin toinen osakilpailu ajettiin Viron Adrenalin Arenalla viikonloppuna. Kilpailun naisten sarjassa nähtiin hienoa suomalaismenestystä.

Viron Adrenalin Arenalla järjestettävän hallimotocrossin talvisarjan, Baltic Master Cupin toinen osakilpailu ajettiin sunnuntaina 26. tammikuuta. Naisten sarjan voitti Hanna Reinola ja hyvää suomalaismenestystä täydensi nuori Noora Uro, joka sijoittui Viron Teele Rajan jälkeen kolmanneksi.

– Molemmissa erissä vääntö kolmesta ensimmäisestä sijasta oli todella tiukkaa ja kilvanajo hienoa. Ensimmäisessä ajoin kakkospaikalta ja yritin koko ajan löytää ohituspaikkaa, mutta olin maalissa toinen. Toisessa erässä kävin hetkellisesti kärjessäkin, mutta olin lopulta kolmas, Uro kertoo tiedotteessaan.

– Ajo oli paljon sujuvampaa kuin ensimmäisessä osakilpailussa ja kierrosaikani parani kaksi sekuntia, mikä on huima parannus lyhyellä ja nopeatempoisella Adrenalin Arenan radalla. Viimeiseen kilpailuun saa suunnata hyvillä mielin, siellä tulee varmasti taas kovaa kilvanajoa, Uro ennustaa.

Baltic Master Cupin kolmas ja viimeinen osakilpailu järjestetään 1. maaliskuuta.

Baltic Master Cup II tulokset:

Naiset:
1. Hanna Reinola (Fin)
2. Teele Raja (Est)
3. Noora Uro (Fin)

Mini
1. Juss Maidla (Est)
2. Raul Rammula (Est)
3. Margus Oks (Est)

DE
1. Alex Vetkin (Est)
2. Egert Karask (Est)
3. Oscar Selenius (Fin)

BC
1. Matiss Karro (Lat)
2. Pekka Nissinen (Fin)
3. Eero Madisson (Fin)

Uusin numero