Suomalaiset pisteille Espanjan RFME-sarjassa MotorLand Aragónissa

Eeki Kuparinen
(Kuva: Motomarket Racing Team)

Espanjan RR-sarjassa ajettiin ennen pitkää kesätaukoa viimeinen osakilpailu MotorLand Aragónissa. Suomalaiskuljettajat Eeki Kuparinen, Niko Mäkinen ja Kenny Koskinen saalistivat pisteitä eri luokissa.

Superbike-luokassa ajavat samassa kisassa Stock ja Open 1000 –ryhmät. Helteisessä säässä ajetussa kisassa Stock 1000 –ryhmässä ajava Eeki Kuparinen oli ruutulipulla kymmenes ja Niko Mäkinen oli sijalla 16. Open-ryhmän ajajista hän oli viides.

Mäkinen lähtee sarjatauolle Open –ryhmän toisella sijalla. Yamaha Challenge –ryhmän kuljettajista hän oli nopein.

Superbike-luokan voittoon ajoi espanjalainen Carmelo Morales Kawasakillaan. Kesätauolle lähdettäessä hän on pistejohdossa. Kuparinen on Stock 1000 –luokan pisteissä sijalla 13.

PreMoto3-luokassa ajettiin Aragónissa kaksi kisaa. Kenny Koskinen oli erissä sijoilla 13 ja 14. Hän on pisteissä sijalla 17.

Ajo Motorsport Academyn kolmea nuorta kuljettajaa olivat opastamassa tallipäällikkö Aki Ajo ja hallitseva Moto2-luokan mestari / MotoGP-ajaja Johann Zarco. Ajon kuljettajista PreMoto3-luokassa belgialainen Barry Baltus on pisteissä toisena,  Adrian Fernandez Gonzales (Espanja) ja Lorenzo Fellon (Ranska) ovat pistetaulukossa sijoilla 10 ja 11.

RFME-sarja jatkuu 1. lokakuuta Albacetessä.