Suomalaiset karsiutuivat minispeedwayn MM-finaalista

Eilen ajetuista karsinnoista semifinaaleihin paikkansa oli varmistanut Jooa Partanen. Lopulta myös Niilo Vuolas pääsi tänään ajamaan, silla Norjan Glen Moi joutui jäämään kilpailusta pois.

Partaselle kilpailu oli pettymys. Kovin odotuksin ja finaalipaikka mielessä kisaan lähtenyt Partanen aloitti hyvin, mutta kolmessa viimeisessä erässä onnetar hylkäsi nuoren kuusankoskelaisen ja finaalipaikka jäi haaveeksi. Ajetut neljä pistettä riittivät sijaan 13.

– Tosi pettynyt olen, ei mennyt yhtään niin kuin piti. Finaaliin piti päästä mutta kun ei niin ei. Alku meni ihan ok, mutta kolmannessa erässä minut hylättiin. Yritin sisäkautta ohi kun kaarteen ulostulossa osuttiin kaverin kanssa yhteen. Molemmat kaaduttiin, mutta sisärädan kaveri yleensä hylätään ja niin kävi nytkin. Neljännessä erässä pyörästä hävisi tehot kokonaan, se vaan hyytyi. Viimeiseen erään vaihdoin pyörää, mutta se ei sopinut tälle radalle ollenkaan, kommentoi pettynyt Partanen kilpailuaan.

Vuolas keräsi myös 4 pistettä ja sijoittui 12:nneksi. Toisessa semifinaalissa varamiehenä mukana ollut Henri Ahlbom pääsi ajamaan yhden erän. Siitä ajetut kaksi pistettä riittivät sijaan 16.
 

Uusin numero