Succeed by Doing Good – Menesty tekemällä hyvää

Sloganin lisäksi ns. HOPE-päivien toteuttamiseen osallistui Jukka Mäkelä, Jutta Angelma ja Minna Täppinen, jotka viettivät 17. maaliskuuta yrityksensä Angelma&Mäkelä 25-vuotisjuhlia Verkatehtaalla yli 100 vieraan voimin.

Juhlakutsussa kehotettiin olla tuomatta kukkia ja lahjapulloja. Sen sijaan mahdolliset muistamiset toivottiin menevän Hope ry:n tilille, minkä avulla tarjottaisiin yhteiskuntamme vähempiosaisille moottoriurheilu-kokemuksia. KTM Junior Academy sai näin miellyttävän toimeksiannon.

Yhteistyössä Ponke´s The Shopin ja Skeittipakun sekä Tavastia Cycling Clubin kanssa KTM Junior Academy järjesti kaksi mopocross-, skateboarding- ja BMX-pyöräpäivää.

Päivän ohjelma alkoi skeittauksella, jossa opettajana oli mm. Petrus Marttila, joka on yksi Suomen parhaista kansainvälisen tason lautailijoista.

Tämän jälkeen Hattulan tapahtuman yhteydessä lapset pääsivät ajamaan BMX-pyörillä Parolan uudella radalla Antti Munnukan opastuksella. Päivien varmasti jännin hetki koitti lopuksi, kun kaikki halukkaat pääsivät kokeilemaan mopocross-pyöriä oikealla motocrossradalla.

– Nämä kuusituntiset päivät olivat fyysisesti rankkoja mutta todellista iloa alusta loppuun. Lasten innostuminen liikunnasta ja taidon näytteistä oli mahtavaa. Yhteiskuntamme jäsenet eivät lähde samalta viivalta, mutta liikunta ja urheilu kuuluvat kaikille. Tarkoituksena on jatkaa vastaavaa toimintaa ja syksyllä toteutamme seuraavan vastaavan leirin, todetaa KTM Junior Academyn tiedotteessa.

– KTM Junior Academyn alkuperäisenä tavoitteena on ollut osallistua yhteiskuntavastuulliseen toimintaan kilpa-urheilun rinnalla. Oli kerrassaan mahtavaa kun Angelma&Mäkelä osaltaan toteutti kanssamme tämän tavoitteen saavuttamisessa. Kaikki toimijat saivat iloa ja näkyvyyttä runsain mitoin.

– Olemme kiitollisia kaikille yhteistyökumppaneillemme siitä, että toimintaamme uskotaan kokonaisuutena ja pystymme toteuttamaan tavoitteitamme. Olemme myös kiitollisia kaikille, jotka auttoivat näiden leirin järjestelyissä. Vekan Baari, K-Supermarket Hattula, Länsi-Auto, Ykkös-MP, Eveliina ja Jarmo Hostila, Antti Munnukka, Rami Räikkönen sekä Peter Mustonen.  

Uusin numero