Stormilla uutuuskypärä

 X-1004:ssä on E-hyväksyntä sekä avo- että umpikypärässä. Elegantti ja aerodynaaminen muotoilu, yhdistettynä tehokkaaseen sekä helppokäyttöiseen ilmastointiin ja miellyttävään sisustaan takaavat ajomukavuuden kaiken pituisilla matkoilla. Kypärän viimeistelevät integroitu aurinkovisiiri ja huurtumaton Pinlock-sisävisiiri.

Materiaali

Kypärän kuori on komposiittikuitua (Kevlar, lasikuitu, hiilikuitu) ja siitä valmistetaan kolmessa kuorikoossa (XXS-S / M-L / XL-XXXL).

Sisäkuori ruiskuvalettua polystyreeniä, jonka tiheys vaihtelee kuoren eri kohdissa. Touring Performance Unitherm 2- sisusta tai Ultra-carbon version Carbon Fitting-nimellä kulkeva sisusta on nopeasti kuivuvaa teknistä materiaalia ja on luonnollisesti irrotettava / pestävä.

Ominaisuudet

·         Pikakiinnitteinen erikoisvisiiri 2-toimisella lukolla
·         Huurtumaton silikonitiivisteinen Pinlock-sisävisiiri mukana paketissa
·         UV400 suojattu aurinkovisiiri kypärän sisäpuolella
·         Tehokas Touring Ventilation System ilmastointi
·         Silmälasien käyttäjille parempi istuvuus, Eyewear Adaptive
·         Microlock²-lukitus

Kaikki Nolan-Groupin avattavat kypärät ovat saaneet Sharpin testeissä ainoana valmistajana maailmassa 100 % ”latch reliability” pisteytyksen. Tämä tarkoittaa, että avattavien kypärien leukaosa on pysynyt aina täysin suljettuna Sharpin tekemissä törmäystesteissä.

Kypärästä on saatavilla myös X1004 Ultra Carbon –versio, joka on noin 80g vastaavan kokoista X1004 kypärää kevyempi, ja jossa on Carbon Fitting –sisusta.

Kaikissa X-lite kypärissä on 5v tehdastakuu.
 

Uusin numero