Storm Motor MP13 -messuilla

Storm Motor on tuttuun tuuliin näyttävästi esillä MP-messuilla. Stormin osastolta 6p91 löytyy X-lite-, Nolan- ja Grex-kypärien koko mallisto. Ajoasuista esillä on  Rev’Iti!, Spidin, Dainesen ja Sinisalon uutuustuotteita. Tarvikkeista esillä ovat tuttujen Koso, LSL, K&N, Ermax, Qstarz, Shorai –tuotteiden lisäksi odotetut Hepco & Beckerin laukut ja kiinnikkeet. Myös Michelin on esillä osastolla. Näytillä ovat mm. sporttirengasuutuus Pilot Power 3 ja adventure -rengas Anakee 3.


Nolangroupin uutuudet 2013


Jo yli 40 vuotta moottoripyöräkypäriä valmistanut Italialainen Nolangroup tuo jälleen uudelle kaudelle liudan mielenkiintoisia uutuuksia.


X-lite X-802 R


X-liten lippulaivakypärä X-802 on kokenut uudistuksen ja saanut sen merkiksi peräänsä R-kirjaimen. Käsintehdyn komposiittikuituisen kypärän kehityksessä ovat olleet mukana MotoGP:stä tunnetut tähdet Jorge Lorenzo ja Casey Stoner. Kypärässä on mm. parannettu entuudestaan tehokasta ilmanvaihtoa. Sisusta on valmistettu todella mukavasta ja hengittävästä Racing Unitherm -materiaalista. Kypärissä perinteisesti useammasta osasta tehdyt poskipalat on korvattu yhdestä osasta tehdyillä. Valmistajan mukaan tällä saavutetaan huomattavasti parempi istuvuus ja näin pystytään valmistamaan saman koon kypäriä, jotka ovat paketista otettuna oikeasti kooltaan identtisiä. Kypärän markkinoinnissa heijastuu menestys MotoGP:ssä, sillä kyseisen kypärän ja sen edeltäjän avustuksella on voitettu moottoripyörän kuninkuusluokka jo kolmena vuotena peräkkäin (Lorenzo 2010, Stoner 2011 ja Lorenzo 2012).


Nolan N91


Täysin uusi avattava kypärä Nolan N91 sisältää ominaisuuksia kalliimmista avattavista kypäristä, mutta hinta on pyritty pitämään edullisena. Ominaisuuksina mm. VPS aurinkovisiiri kypärän sisäpuolella, huurtumaton sisävisiiri (Pinlock) ja N-com kypäräpuhelinvalmius.

Nolan N44


Viime vuosina moottoripyörämarkkinoilla vahvistunut Adventure moottoripyörien kanta näkyy myös kypärämarkkinoilla. Monitoimikypärillä on kysyntää ja kilpailua. Nolangroup tuo kaudelle 2013 täysin uuden, moneen eri tilanteeseen soveltuvan kypäräuutuuden Nolan N44.  Kypärän mukana tulevilla osilla, kypärä muokkaantuu kuuteen eri kokonaisuuteen. Kypärä on myös E-hyväksytty umpikypäräksi (leukaosa asennettuna) ja avokypäräksi (ilman leukaosaa). Kypärän ominaisuuksina mm. erittäin tehokas Airbooster ilmanvaihto, ilmanvaihtokanava myös leukaosassa ja VPS aurinkovisiiri kypärän sisäpuolella.

Nolan N86


Nolanin todellinen menestyskypärä N85 sai kaudelle 2013 manttelinperijän. Uusi umpikypärä Nolan N86 sisältää edeltäjästään tuttuja ominaisuuksia mm. huurtumaton sisävisiiri (Pinlock), tehokas ilmanvaihto ja VPS aurinkovisiiri kypärän sisäpuolella. Valmistaja on panostanut kypärän aggressiiviseen muotoiluun.  
Spidiltä kaksi uutta nahkatakkimallia
Spidi tuo kaudelle 2013 markkinoille kaksi nahkatakkimallia custom- ja cafe-racer-henkeen. Spidi Heritage ja Spidi Ace nahkatakit. Molemmissa takeissa on irrotettava lämpövuori, jota voi käyttää myös erillisenä vapaa-ajan takkina. Takeissa on myös irrotettavat hyväksytyt suojat olka- ja kyynärpäissä. Takeissa myös paikka selkäsuojalle.


Spidi Six Days ajohousut


Spidiltä rennot cargo -tyyliset ajohousut kaudelle 2013. Reisitaskulliset Spidi Six Days -ajohousut ovat vaihtoehto motoristeille, jotka suosivat varusteissa casual -tyyliä. Kevyet ajohousut toimivat myös hyvin hellekeleillä, mutta sisältävät kuitenkin tarvittavat CE-hyväksytyt polvi- ja lonkkasuojat. Värivaihtoehdot harmaa ja vihreä.

Street Tuotekuvasto 2013


Stormin Street Tuotekuvasto 2013 ilmestyy Helsingin MP-messuille 1.-3.2.2013. Kaudella 2013 kuvastoa ei lähetetä asiakkaille automaattisesti vaan Stormilta toivotaankin asiakkaiden noutavan kuvaston juuri MP-messuilta tulevana viikonloppuna. Kuvastoon on saatu myös kaikki kauden 2013 uusien edustusten soveltuvuudet. Messujen jälkeen kuvasto on noudettavissa kaikista Storm –myymälöistä. Luettelon voi myös tilata myös veloituksetta kotiin osoitteessa www.stormmotor.fi/luettelo (toimitus maaliskuun 2013 aikana).


Ale-osasto


Storm Motorin osastolla voi tehdä myös edullisia varustelöytöjä. Osastolla nimittäin on erikseen ylivuotisille ajovarusteille ja kypärille suunnattu ALE-puoli. Storm Motor on kerännyt MP13-messuille kaikista Storm-myymälöistä ison valikoiman kaikkein suosituimpia ylivuotisia/poistuvia ajoasuja ja kypäriä. Alennukset ovat tuntuvia, jopa 50 %. Näin pyritään saamaan myymälöihin tilaan kauden 2013 tuotteille.
 

Uusin numero