Stonerin nilkka operoitiin – toipumisajasta ei tarkempaa tietoa

Stoner on itse todennut, että hän haluaa palata radalle täydessä terässä viimeistään kotikilpailussaan Phillip Islandin radalla lokakuun lopulla. Sitä ennen ohjelmassa ovat Misano, Aragon, Motegi ja Sepang.

Todennäköisintä on, että Stoner on sivussa Misanosta ja Aragonista. Japanin GP ajetaan Motegissa lokakuun puolivälissä, joten toipumiseen jäisi aikaa lähes puolitoista kuukautta.

Stonerin nilkasta korjailtiin repeytyneitä nivelsiteitä.

– Repsol Hondan kuljettajan Casey Stonerin nilkka leikattiin tänään Australiassa. Hän loukkasi nilkkansa 12 päivää sitten kaaduttuaan Indianapolisin GP:n aika-ajossa, todettiin Hondan lyhyen ytimekkäässä tiedotteessa.

Leikkaus suoritettiin Sydneyssa tohtori Lam’in toimesta. Hondan tiedotteetn mukaan leikkaus sujui hyvin ja Stoner on jo päässyt sairaalasta kotiin.

– Operaatio sujui niin hyvin kuin odotimmekin. Nyt meidän on vain odotettava ja katsottava, miten toipuminen sujuu, Stoner twiittasi kotiuduttuaan.

Stoner jäi lääkäreiden kehotuksesta sivuun viime viikonavaihteessa Brnossa ajetusta Tshekin GP:stä. Honda ei kutsunut Brnoon Stonerille korvaajaa Dani Pedrosan rinnalle.

Kutsu kävi kuitenkin maanantaina Brnossa ajettuihin testeihin, joissa Superbike-luokan MM-pisteissä viidentenä olevalle britti Jonathan Realle tarjoutui ensimmäiset maistiaiset Hondan MotoGP-pyörästä. Rean odotetaan tuuraavan Stoneria kahdessa seuraavassa MM-osakilpailussa.
 

Uusin numero