Stonerin kohutun MotoGP-paluun kohtalo ratkeaa Red Bull Ringillä

Stonerin ympärillä on kohistu villin kortin kotikisasta Australian Phillip Islandilla oikeastaan heti siitä lähtien, kun hän solmi sopimuksen testipestistä Ducatin kanssa.

Ducatilla ei ole mitään sitä vastaan ja villin kortin kisalle on annettu jo siunaus korkeimmalta mahdolliselta taholta, eli toimitusjohtaja Claudio Domenicalin suulla.

Stoner ajoi viikolla kaksipäiväisen testitession Marco Simoncellin nimeä kantavalla Misanon radalla Italiassa.

Silloin hän veti itsensä uuvuksiin, mutta tämä viikonloppu kulkee samalla estradilla huomattavasti leppoisimmissa merkeissä, eli faneja tapaillen punaisena vellovan Ducati-viikon merkeissä.

Stoner on saanut vastata toistuvasti ducatistien uteluihin villin kortin kisasta ja kuittaus on ollut kerta toisena jälkeen sama sopivan hymyn kera.

– Villin kortin kisa? Se ei ole minun suunnitelmissani tällä hetkellä. Ainoa varma asia on Itävallassa ajettavat testit. Keskustelemme niiden testien jälkeen tulevasta, Stoner toteaa salamyhkäisenä.

Ducatin tiimipäällikkö Gigi Dall’igna toppuuttelee hänkin puheita villin kortin kisasta, joskin toki myöntää sen mahdollisuuden.

– Olemme keskustelleet siitä monta kertaa. Villin kortin kisa ei ole suinkaan päätavoitteemme Caseyn kanssa. Tärkeintä on, että hän auttaa meitä menestymään MM-sarjassa. Hän on suureksi avuksi molemmille kuljettajillemme, Dall’igna pyörittelee.

Uusin numero